Sve popularnija

Vrckasta Splićanka priznala: ''Nikad ne bih bila s Purgerom, ipak sam ja Dalmatinka, to mi je bliskije"

Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Domenice Žuvele (Foto: Dnevnik.hr) Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) Domenica (FOTO: Instagram) Domenica (FOTO: PR) +0 Domenica (FOTO: PR) Galerija

Proteklog vikenda splitske studente u Zagrebu pjesmom je na dom podsjetila sve popularnija Velolučanka Domenica. Našoj ekipi ova je Dalmatinka povjerila kako se svojedobno bavila manekenstvom, s kime bi voljela zapjevati u duetu te vidi li se u ljubavnoj vezi sa Zagrepčaninom.

Vidjelo se iz aviona da je Domenica ugrijala atmosferu na večeri splitskih studenata u Zagrebu, a u metropolu je donijela dašak Dalmacije. O svojem privatnom životu gotovo uopće ne govori, no povjerila nam je ipak vidi li se u ljubavnoj vezi s mladićem iz Zagreba.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela ''ajme nisam jedina'' Domenica otkrila koju je našu pjesmu cijeli život krivo pjevala, a onda se ispostavilo da su to i drugi radili: ''Uvijek sam se pitala...''

"S Purgerom sigurno ne. Ipak sam ja Dalmatinka, to je meni nekako dolje bliže, bliskije", izjavila je Domenica.

Vrckasta Dalmatinka, koja se još privikava na status javne osobe, nekada se bavila manekenstvom. Hodanje modnom pistom ipak je iskustvo koje će joj dobro poslužiti u nastupima na estradnoj sceni:

"Evo, ja i kamerman smo baš bili u Parizu. To je valjda još jedan od mojih pustih hobija koje sam ono prošla, ali ne vidim se u tome, bolje je pjevanje", priznaje sa smiješkom.

Da joj pjevanje bolje leži, potvrđuje i uspjeh dueta s Damirom Kedžom. A u maniri pravog džentlmena kolega ju je došao podržati na zagrebačkom nastupu.

"Domenica je jedna od najdražih ljudi koje sam ja upoznao u životu i svatko tko ju vidi uživo i skuži kakvu energiju ima, zaljubi se u nju na prvu. I jako mi je drago da smo se upoznali jer prvenstveno mi je najbitnije da s nekim kliknem kao osoba", izjavio je Damir.

Domenica voli duete i priznaje da je lakše i ljepše pjevati udvoje. A evo i koju suradnju trenutačno priželjkuje.

"Miu Dimšić jer nekako sam se s njom baš povezala. Zbližile smo se dosta poslovno i privatno, tako da mislim da smo baš jedan tandem", otkrila je mlada pjevačica.

A velika je potpora mladoj pjevačici i višegodišnja prijateljica, glazbenica Hana Huljić, koja ju je u Zagrebu bodrila iz publike.

"Evo, neki dan smo proslavile sedam godina prijateljstva. Upoznale smo se na fakultetu, zapravo na zboru, obje smo bile soprani, sjedile jedna kraj druge, počele pričati i shvatile da smo skoro iste", objasnila je Hana.

Sličnog izgleda i identičnih interesa, šale se da su gotovo kao sestre. A Domenica je u svijet glazbe zakoračila upravo uz pomoć obitelji Huljić. Jedno je vrijeme bila prateći vokal u Tončijevu bendu Madre Badessa. To joj je razdoblje ostalo u posebnom sjećanju.

''Ima nas puno na bini, baš je neka pozitivna atmosfera. To su baš super iskustva i čak mi je malo krivo što, valjda sad kako sam krenula sa samostalnom karijerom ne mogu biti s njima kao prateći vokal, ali se uvijek mogu izvući da sam im gost, tako da i dalje ih pratim", priznala je.

Njezin album prvijenac trebao bi izaći krajem godine. A vidi se iz aviona kako su njezine kolegice dobile baš baš opasnu konkurenciju.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene