''Svi će znati što je stvarno...''

Danijela Martinović otkriva nepoznate detalje iz svog života: ''Svijet i javnost su vidjeli nešto sasvim drugo''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +2 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović, nakon sedam godina, vraća se na pozornicu Splitskog festivala. Za ovaj nastup priprema posebnu haljinu koja je izrađena prema njezinoj ideji. Ekipa In Magazina s Danijelom je posjetila modni atelje, u kojem se rade posljednji detalji na raskošnoj haljini oslikanoj motivima Splita. Juliji Bači Barać otkrila je i kako priprema roman koji će uvelike biti autobiografski, a progovorila je i o svojem ljubavnom statusu.

Duga bijela haljina s crno bijelim motivima Splita, tako je Danijela Martinović zamislila svoju haljinu iz snova za Splitski festival.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović ne krije oduševljenje Danijela Martinović o novoj važnoj osobi u svojem životu: "Odmah sam znala da se dogodilo nešto posebno"

Ovu Danijelinu ideju u djelo je provela modna dizajnerica Monika Hršak.

Puno materijala, ali i vremena utrošeno je kako bi nastala haljina u kojoj će sigurno zabljesnuti na pozornici na Prokurativama.

Slike onih dijelova grada Splita koji su joj važni odlučila je istaknuti na ovoj raskošnoj haljini.

''Imam dijelove grada Splita koje su na poseban način obilježile moj život i onda sam htjela da ta haljina priča priču i tu su ti punktovi moga grada koji čuvaju moje uspomene i svaka ima priču za sebe'', priča Danijela. 

Zadnji detalji još su u izradi, ali već sad je jasno da je ovo haljina koja će imati posebno mjesto u Danijelinom ormaru.

''Nemam previše haljina koje čuvam uvijek sam ih davala da li za neke humanitarne akcije ili posebne porigode, poklanjala, ali postoje neke haljine koje nekako čuvam'', kaćže. 

Da točno zna što želi kad je moda u pitanju pjevačica je pokazivala već u djetinjstvu.

''Moja mama je znala šiti, ali isključivo i samo po legendarnoj burdi, i onda sma joj ja zadavala muke jer bi rekla mama je l' ti meni možeš ovaj rukav spustiti, staviti faldu i onda bi ona joj ja ne mogu to, vidiš da je ovo drugi kroj'', kaže. 

A kad je mama čula da se nakon sedam godina vraća na Splitski festival reagirala je ovako:

''Mama je moja izuzetno smiješna jer ja sam zaista u njenom životu, a to vjerojatno svaka mama tako doživljava, zaista djevojčica. Kad joj je Izabela rekla mama Danijela ima jednu prekrasnu pjesmu s kojom ide na Splitski festival i onda ja ona doslovno sva zabrinuta rekla stvarno, a oće li je primiti'', prepričava Danijela. 

I primili su je, Danijela će u nedjelju u Splitu otpjevati svoju novu pjesmu "Fortunata".

''Ta pjesma zaista ima ono nešto u sebi posebno, ima neku snažniju poruku'', govori Danijela. 

Osmijeh na licu njezin je zaštitni znak pa se mnogi pitaju je li zaista uvijek nasmijana

''Da, to je zaista točno tako što ne isključuje da postoje nekakvi trenuci kad je ta neka plima i oseka prirodno stanje naših emocija koje se izmjenjuju, ali to nikad ne znači da ću ja skinuti osmijeh s lica'', govori Danijela.

Kad je ljubav u pitanju tu je tajanstvena, otkrila nam je samo je li njeno srce slobodno.

''Slobodno je, slobodno je'', kaže. 

Nepoznate detalje iz svog života objavit će u romanu koji izlazi na jesen. Na 200-injak stranica njene buduće knjige bit će puno autobiografskih dijelova.

''Svaki čitatelj će jako dobro znati koji su trenuci autobiografski, stvarni. Ali je zaista prožeta tim autobiografskim trenucima i zapravo mojim doživljajima moga života kroz koji sam koračala dok su svijet i javnost vidjeli nešto drugo'', govori Danijela. 

Po svemu sudeći roman Danijele Martinović mogao bi biti zanimljvio štivo.

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene