Svaka čast!

Korčulanski chef specijalitetima razoružao brojne turiste i obranio Michelinovu zvjezdicu: "To nam je motivacija da budemo još bolji"

Chef Marko Gajski - 6 Chef Marko Gajski - 6 Foto: In Magazin

Otok Korčula u posljednjih je nekoliko godina postao pravi gastronomski raj. U jednom od restorana u samom srcu grada chef Marko Gajski svojim je specijalitetima razoružao brojne turiste, ali i stručnjake. Nedavno je sa svojim timom obranio osvojenu Michlenovu zvjezdicu i kaže kako je sad vrijeme za lov na drugu. Kakav je osjećaj imati jelo za kojeg znaju svi gurmani svijeta, kakav je meni osmislio za vegetarijance i zašto kuhare prati glas o bahatosti otkrio je za IN Magazin.

SVI ČITAJU OVO

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
 
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene