video čestitke

Ugodne blagdane žele vam i domaće zvijezde: Evo što vam poručuju Jole, Žanamari, Cetinski i drugi!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Jole Miroslav Škoro Neda Ukraden Žanamari Mario Roth +0 Jole Galerija

Poznati Hrvati za vas ovog Božića imaju samo dobre želje! Evo što su povodom blagdana u In Magazinu poručile domaće zvijezde.

"Čestiti Božić i svako dobro u novoj godini. Da budete zdravi i veseli, upravo kao ovaj kanal koji gledate, Nova TV. Da budete pametno ludi i zdravi, to je najvažnije. Sve najbolje vam želim", poručio je Tony Cetinski.

"Blagoslovljene božićne blagdane i sve ostale blagdane od srca želi vam Jole", poželio je Joško Čagalj.

"Dragi gledatelji Nove TV, sretan vam Božić! Želim vam puno zdravlja i puno sreće", rekao je Miroslav Škoro.

"Dragi moji, od srca vam želim sretan Božić! Nadam se da ćete ga provesti u krugu svojih najmilijih, svoje obitelji i svojih prijatelja, a ako ga provodite sami da ćete imati puno poziva i puno ljubavi", poruka je Žanamari Perčić.

"Želim vam čestit i blagoslovljen Božić, puno zdravlja i puno mira", želje su Marija Rotha.

"Sretan i blagoslovljen Božić! Da ga dočekate u krugu svojih najmilijih, veseli, zdravi i da sretno uđete u novu godinu od srca vam želi vaša Neda Ukraden. Živjeli"

Čestitkama se pridružujemo i mi!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 +25 Stjepan Vukadin - 5 Celebrity Stjepan iz MasterChefa uz divnu obiteljsku čestitku podijelio i sretne vijesti: "Sretan Božić od malo veće obitelji Vukadin!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević i Filip Kratofil +25 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević otkrila spol svoje bebe i podijelila detalje teškog poroda: "Najbolnije i najljepše iskustvo mog života"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene