Bliži se kraj?

Kriteriji su se postrožili, još je malo ostalo do finala, a pozdravili smo se s još jednim parom!

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 5 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 4 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 3 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 2 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 1 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš +32 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Galerija

Sedam parova, plesni maraton, i to začinjen eurovizijskim hitovima, ali i izazov - prepoznati o kojem se plesnom stilu radi, pokazati koliko su dosad naučili i koliko su spremni improvizirati. Pozdravili smo se s još jednim parom – Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš napustili su show.

Kriteriji su se postrožili, Ciboci sva sreća među ocjenama nema nule, a do finala nas dijeli još samo dvije nedjelje. Eurovizijska večer donijela je mnoge preobrate u ocijenama i poretku parova.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Snažna je ona! Bojana Gregorić Vejzović imala nezgodu, ali nema u planu propustiti hit-show: "Kada ti kćer i sin kažu molim te nemoj odustati"

Abbin Waterloo i pobjedu iz 74-te, koracima jivea donijeli su Gabriela i Marko

I ''Demonika'' je stigla na plesni podij… 

''Domenika… Ovo je za mene bio tvoj najuvježbaniji ples'', rekao je Ciboci. Lyrical su ovaj put pokazali Pedro i Valentina… ITT ples

I Pedro je konačno dobio isčekivane desetke. Vrckavi cha cha cha bez obzira na ozljedu glave koju je imala prošli tjedan, na ''Hajde na ludujemo'' izvela je Bojana uz Gordana

Jelena i Marko na podij su donijeli čarobnu atmosferu. U emisiji Jelena je proslavila i rođendan.

Helena i Sandi još jedan su par koji je pokupio desetke i to s bečkim valcerom. Filip i Paula plesali su na ciparski hit i zapalili podij.

A onda je uslijedio izazov – prepoznati ples i improvizirati…  Par po par je ispadao, a na posljednji ostali su Jelena i Marko i dobili dodatne bodove!

Show su s najmanje glasova publike napustili Bojana i Gordan. 

''Ja ti Maja ne želim oduzeti posao, ovo je bolje od bilo kojeg fitnesa. Želim vam svima da sa 50 plešete ovako kao ja'', zaključila je Bojana nakon ispadanja. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene