Bipa Fashion.hr

Ovaj put neprepoznatljivi, ali i dalje intrigantni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će renomirani hrvatski dizajneri, ali i mlade nade modne scene. U radionicama domaćih kreativaca prilično je vruće.

Odbrojavanje je počelo! Dizajneri užurbano rade na dovršavanju svojih kolekcija jer samo ih nekoliko dana dijeli od prezentacije na Bipa Fashion-hr-u. Samostalnu reviju idućeg petka ima poznati modni dvojac - ELFS.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

'Ovaj put radimo jednu smireniju kolekciju. Boje su dosta zemljane, prirodne. To je možda i nešto što nije toliko prepoznatljivo ko naše s obzirom da smo mi oduvijek voljeli boje', rekao je Ivan Tandarić, dizajner.

Ovaj put možda smirene boje, no dvojac koji za svaku reviju pripremi pravi show ni ovaj put neće razočarat.

'Možda će biti neki ozbiljniji show. Uvijek se trudimo nešto drukčije napraviti. Bitno nam je da ta prezentacija bude nešto fora, što se ljudima sviđa, što će ostati u sjećanju. Tako da i ovaj put ćemo se potruditi da bude nešto drugačije', rekao je Aleksandar Šekuljicam, dizajner.

Evo što će dizajneri BIPA Fashion.hr-a pokazati na modnoj pisti

Iako nisu puno željeli otkriti, veo tajne će ubrzo pasti. A nešto drugačije i raskošno priprema i miljenica mnogih poznatih dama Vesna Sposa.

'Držimo se da i dalje zadovoljavamo naše trendy mušterijice, trendy žene i starije gospođe jer nudimo u svojoj ponudi prelijepe, bajke, haljine koje možete na samo glamuroznim eventima, domjencima i čak vjenčanjima', rekal je Vesna Sposa, dizajnerica.

Što nas još očekuje na ovogodišnjem Bipa Fashion.hr pogledajte u prilogu IN Magazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene