Upoznajte ga

Hrvat koji se proslavio u Hollywoodu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Antonio Macan obradio je poznatu temu iz Jamesa Bonda te je u spotu utjelovio fatalnog Christana Greya iz filma '50 nijansi sive'.

Antonio Macan je Hrvat s adresom u Frankfurtu, a svoj talent je dokazao skladajući filmsku glazbu. Njegove se note čuju u Piratima s Kariba, obradio je poznatu temu iz Jamesa Bonda te je u spotu utjelovio fatalnog Christana Greya iz filma '50 nijansi sive'.

'Ja sam stavio verziju na Youtube i bila je dosta kompleksna sa glasovirom, virtuozna. Disney je rekao da je ta glazba posebna i da žele uzeti tu glazbu . Tako će biti dio te glazbe u sljedećem filmu', rekao je Antonio.

Budući da ima i glumačke ambicije, utjelovio je fatalni lik Christiana Greya iz filma '50 nijansi sive', u videospotu u kojem baš poput ovog glumca svira glasovir i Bachovu kompoziciju.

Glazba iz filmskog hita Gospodar prstenova izabrana je šestu godinu zaredom za najbolju filmsku glazbu svih vremena

'To je sve za mene normalan posao , lijepo je imati osjećaj da me ljudi zapaze, vide, ali ja sam normalan dečko i to me vodi. Da čovjek uspije treba biti normalan i na zemlji', jednostavno kaže.

Antonio se od četvrte godine bavi glazbom, a s 12 je počeo skladati. Vježbajući i po 8 sati na dan mnogi su ga prozvali čudom od djeteta.

U dosadašnjoj karijeri Antonio je svirao pred brojnim osobama iz svijeta slavnih i poznatih, ali i predsjednicima poput Putina i Busha:

Od hrvatskih glazbenika najradije bi surađivao s Maksimom Mrvicom. Ne misli kako je lakše uspjeti u Hrvatskoj, a svoja maštanja o Hollywoodu i stvaranju potpuno novog glazbenog žanra planira i ostvariti.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene