Izgubljeno djetinjstvo

NAKON REALITYJA - REALNOST knjigom ispričala svoju priču

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anita Vein Dević svima je poznata iz popularne Farme. Osim što nestrpljivo iščekuje dolazak na svijet svojeg prvog djeteta, uskoro bi svjetlo dana trebala ugledati i njezina knjiga 'Ukradeno djetinstvo'.

Otkrila nam je o čemu u njoj piše, tko su glavni likovi.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Bivša stanarka Farme Anita Vein Dević odlučila se baciti u književne vode. Iako je prva velika vijest u Anitinu životu ta da će za samo nekoliko mjeseci postati majka, a maleni dječak ili djevojčica već su bili i na Farimi.

'Kada smo ušli u zadnji tjedan bila sam trudna, ali to nisam ni ja znala. Bilo mi je čudno zašto sam išla spavat ranije i nije mi pasala sva ta galama.'
Druga najveća promjena jest da je konobarsku pregaču zamjenila za pero i papir. Napisala je knjigu,a ispovijest se naziva 'Izgubljeno djetinjstvo' njezini su doživljaji i iskustva vezani uz ratne godine u Grabovcu.

Iako kaže da joj je pisanje knjige bila svojevrsna terapija i skidanje velikog tereta s leđa, same detalje događanja koje opisuje u njoj nije nam željela otkriti.
'Moram samo reći da sve to skupa nije samo moja priča nego priča svih nas koji smo bili mali i ja stojim iza toga da još uvijek govorim kao dijete, a ne odrasla osoba'

Knjiga je podijeljena na dva dijela. Prvi koji opisuje ratne godine i drugi život nakon rata.

'Moj krajnji cilj je prodat dovoljno primjeraka tako da mogu pokrenuti seoski turizam u Grabovcu, odakle dolazim'

Na pitanje družili se s bivšim farmerima odgovorila je ' Viđam se sa nekim ljudima, Sara mi je i na Farmi bila favorit i evo i danas smo si u dobrim odnosima, ali čujem se i s drugima i vidim se i s onima koji su u Rijeci i u Zagrebu'

Više doznajte u prilogu IN magazina.
 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene