Supruga sve oprostila

OBITELJSKO NASILJE Napokon progovorio Rajko Dujmić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Život je katkad ironičan. Naime, u trenucima dok mu se sudi zbog fizičkog nasrtaja na suprugu, bračni par Dujmić odavno se izmirio.

Glazbeniku koji je stvorio neke od najvećih hitova na ovim prostorima u privatnom životu ne cvjetaju ruže. Počelo mu je suđenje za obiteljsko nasilje jer je navodno u alkoholiziranom stanju suprugu Snježanu udario šakom u glavu, a poslan je i na liječenje od ovisnosti. Rajko Dujmić priznaje da cijelu situaciju teško podnosi. 'Teško, teško i mislim da mi je malo dosta', priznao je Rajko Dujmić. Zbog medijskih natpisa koji gotovo svakodnevno barataju s provjerenim, ali i neprovjerenim informacijama o njegovu turbulentnom životu, tjeraju ga da pobjegne na neki pusti otok.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

'Danas sam razgovarao sa ženom o otoku. Zamisli da si možemo kupiti, ne kupiti, iznajmiti čamac i otić na svjetionik, i u miru i blagostanju provest par dana. To bi bilo divno da je izvedivo', rekao je Rajko.

Ipak, njegov zaigrani dječački duh ne da mu da poklekne. Kaže, prebrodit će svaku nedaću. O Rajku sve najbolje misle i njegovi kolege i prijatelji. 'Svaka hiža ima križa bi se reklo, ima narod i ovih nekih drugih stvari...ono što svi već odavno želimo je da se to smiri', rekao je Zrinko Tutić.

'Rajko je ne samo umjetnik, on je jedna pozitivna osoba. Kad bi došao kod mene to bi sve prštilo od njegove energije, uvijek sam se osjećala kao da ću poletiit u nebo. Dakle, po mnogočemu je unikatan', priznala je Jasna Zlokić.  'Nažalost mi ne znamo cijeniti ono što imamo dok to imamo a onda kad takvi ljudi odu onda zapravo shvatimo njihov veličanstveni opus. To se uvijek desi', rekla je Nina Badrić.

 

Da prava ljubav odolijeva svakoj buri i oluji, potvrđuje i njegova supruga Snježana. Kaže da bi bez nje odavno završio na dnu. 'Apsolutno. Da nema nje ja bih bio truba. Pisali bi za trubu skladbe! Točno to...za onu malu...ti ru ri ru! ', kroz smijeh je prizano Rajko. Rajko je u ne baš sretnom razdoblju života ipak pronašao snage za jedan važan trenutak. Objavio je notni zapis svojih najvećih hitova koji su obilježili živote mnogih naraštaja. S Novim fosilima je zabavljao publiku diljem regije i šire. Na putovanjima su katkad radili i male nestašluke.

'Kad smo vozili traperice u Rusiju, naravno da se to nije smjelo, pa kad smo se vraćali i švercali druge stvari, ma mislim grupa broj jedan je bila ništa za taj bend', zaključio je Rajko.

Što je još Rajko Dujmić otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene