dio hit-franšize

Brzo su stekli vojsku obožavateljica, a većina se iznenadila kad je shvatila odakle su im poznati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije serije ''Bridgerton'' Freddie Stroma i Regé-Jean Page pojavili su u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru koji su osvojili i stariju i mlađu publiku.

Naočiti Freddie Stroma (34) i Regé-Jean Page (31) zvijezde su nove, popularne serije "Bridgerton", a gledatelji su se iznenadili kad su shvatili odakle su im glumci poznati. 

Pogledaj i ovo showbuzz omiljeni vojvoda Slomio je srca obožavateljica koje su samo zbog njega gledale hit-seriju, no sve mu je oprošteno zbog seksi prizora koji je objavio!

Naime, obojica su se pojavila u mlađoj dobi u filmskoj franšizi "Harry Potter" nastaloj prema knjigama J. K. Rowling. Freddie je utjelovio Cormaca McLaggena, lika koji gnjavi Hermionu i Rona u filmu "Harry Potter i Princ miješane krvi" iz 2009. godine. Stroma je zbog te uloge uzeo pauzu od studija neuroznanosti na Sveučilištu u Londonu, a diplomirao je nakon što je snimanje završeno. 

Neki su komentirali da se u scenama u povijesnoj drami "Bridgerton" koje su snimljene iz profila vidi sličnost glumca s ulogom koju je odigrao u "Harryju Potteru", no ističu da su ih zbunili zalisci. 

Page je za razliku od kolege utjelovio puno manju ulogu u hit-franšizi. Pojavio se u filmu "Harry Potter i darovi smrti, 1. dio" iz 2010. tek na pokoju sekundu na početku tijekom vjenčanja Billa i Fleur. To su zamijetili sigurno najveći obožavatelji mladog čarobnjaka. 

Inače, Regé-Jean je utjelovio jednu od glavnih uloga u seriji "Bridgerton", onu vojvode Hastingsa koji se slučajno nađe usred potrage za mužem najstarije kćeri moćne obitelji Bridgerton, Daphne koju tumači Phoebe Dynevor.

Freddie u povijesnoj drami tumači pruskog princa Friedricha, jednog od udvarača Daphne Bridgerton. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene