Slava je ne zanima

Za nju rijetki znaju, a sestra je svjetski slavne ljepotice: Živi povučenim životom i bavi se poslom koji nema veze s glamurom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatiana Petenkova sestra je slavne manekenke Irine Shayk, a u javnosti se rijetko pojavljuje.

Ruska manekenka, 35-godišnja Irina Shayk danas slovi kao jedno od najtraženijih i najpopularnijih lica u modnom svijetu, ali i kao jedna od najljepših žena današnjice.

Pogledaj i ovo Irina Shayk - 2 "Ne budi neukusna" Irina Shayk pozirala u nikad provokativnijem izdanju: "Ti si jedna od najljepših žena na svijetu, ali to ne znači da ti sve pristaje"

Međunarodnu je slavu stekla 2011. godine, nakon što je postala prva ruska manekenka koja se pojavila na naslovnici časopisa Sports Illustrated's Swimsuit Issue i od tada je njezin poslovni, ali i privatni život pod povećalom javnosti.

Međutim, malo tko zna za njezinu 36-godišnju sestru Tatianu Petenkovukoja živi drugačijim životom nego ona i slava je uopće ne zanima, a na glamuroznim se događanjima ne pojavljuje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by татьяна (@tatianapetenkova)

Tatiana, koja Irini nevjerojatno nalikuje, s obitelji živi u Rusiji, udana je i ima troje djece - sina Maxima te dvije kćeri, Emily i Irinu, koja je dobila ime po slavnoj teti. Završila je kozmetičku školu, ali danas se bavi uzgojem i prodajom pasa, čime se hvali i na svojem profilu na Instagramu.

Irina i Tatiana još su od djetinjstva jako bliske, odrastale su u velikom siromaštvu, a kao tinejdžerice ostale su bez oca, koji je preminuo od posljedica upale pluća. Njihova majka, inače učiteljica glazbenog, radila je dva posla kako bi ih prehranila i osigurala im koliko toliko normalan život.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene