Lijepa priča

Lijepoj su glumici scene hit-serije morale biti posebno prilagođene, evo zašto joj je cijela ekipa uskakala u pomoć i na čemu je beskrajno zahvalna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ozge Ozder gledamo u hit-seriji "Nevjera" koja se trenutačno prikazuje u programu Nove TV.

Ozge Ozder lijepa je i talentirana turska glumica koja je najveću slavu stekla ulogom Cavidan Mericoglu u turskoj televizijskoj seriji "Kismet", a ovih ju dana imamo priliku pratiti u hit-seriji "Nevjera".

Pogledaj i ovo Taro Emir Tekin gledamo ga u hit-seriji Zgodni glumac za kojim su djevojke poludjele dolazi iz vrlo moćne obitelji, rijetki bi pogodili u čemu najviše uživa

43-godišnja Ozge glumačku je karijeru započela davne 1993., a iza nje su deseci serija koje je uspješno snimila. "Nevjera" je jedna među posljednjima, a njezin debi u dugometražnom filmu dogodio se 2006. godine u filmu "Heist School".

Ozge je ipak najveću sreću doživjela 12. veljače 2021. godine kada je postala majka djevojčice koju je dobila sa svojim suprugom, turskim pjevačem Sinanom Guleryuzom, a kojoj su dali ime Eva Luna. Par je u sretnom braku i prema pisanju turskih medija uspješno balansiraju između obiteljskog i profesionalnog života.

Glumica je zapravo bila trudna upravo za vrijeme snimanja "Nevjere" i u jednom je intervjuu priznala da joj je srećom cijela ekipa puno pomogla i da su neke scene bile prilagođene tijeku njezine trudnoće.
Niame, Ozder je otkrila kako je prije poroda imala problema s visokim krvnim tlakom, a Eva Luna je bila rođena dva tjedna ranije nego što je bilo planirano, no sve je na kraju prošlo u najboljem redu.

“Zdravo svijete... Želim svijetu da uz tvoju prisutnost postane bolje mjesto, anđele moj. Želim da ti život bude lagan i svijetao kao mjesec, lijep dovoljno da mu bajke zavide, djevojko. Ti si naša bajka. Tvoja majka i otac su jako zaljubljeni u tebe”, napisala je 43-godišnja glumica uz fotografiju koju je bila objavila na Instagramu i potvrdila sretnu vijest da je postala majka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özge Özder (@ozzgeozder)

Za razliku od drugih slavnih majki koje unajmljuju dadilje da im pomognu brinuti o djeci, Ozge je odlučila sve raditi sama.

"Sad traje pandemija, a i ja sam malo staromodna. Ne preferiram dadilje i ne mogu vjerovati drugima. A i ne radim svaki dan, nego dva do tri dana u tjednu. Tako da vjerujem da se možemo brinuti o bebi", izjavila je u intervjuu za News beezer.

Ozge i Sinan u braku su od 2018. godine, a vrijedi spomenuti da su zajedno i snimili nekoliko pjesmama poput “Senle Ben”, “Biz Bize” i “Gidersen Eğer” koje su nagrađene i umjetničkim nagradama.

Glumici to nije prvi brak jer se 2007. godine udala za glumca Tansela Ongela, a razlog njihova razvoda bile su glasine o nevjeri, i to njezina navodna afera s pjevačem Yavuzom Bingolwhileom, što je ona negirala. Ipak, bivši su supružnici priznali kako su im presudili bračni problemi i odlučili su se razvesti 2010. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene