Prepoznajete li ga?

Kao dječak radio je u mesnici da bi mu obitelj mogla preživjeti, a danas najvećim zvijezdama servira odreske po "samo" 800 eura

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nusret Gokce postao je svjetska kulinarska senzacija i to zahvaljujući načinu na koji priprema hranu i začinjava meso, a sve to prati i gotovo 40 milijuna njegovih obožavatelja na Instagramu.

Nusret Gokce iliti Salt Bae jedan je od najpopularnijih turskih kuhara i poznatih ličnosti, koji je svjetsku slavu dobio zahvaljujući posebnoj tehnici pripreme i začinjavanja mesa, a njegovoj popularnosti svjedoče i da je jedan od natraženijih kuhara među holivudskom elitom.

Pogledaj i ovo showbuzz Je li moguće? Slavni chef kojeg obožavaju najveće svjetske zvijezde i hrvatski nogometaši traži radnika, a plaća koju nudi sve je ostavila bez teksta!

Nusret je danas vlasnik luksuznih restorana, jedan od posljednjih upravo je otvorio u Londonu, a u njemu će između ostalog posluživati i famozne bifteke optočene zlatom, po cijenama koje se kreću i do "samo" 800 eura. Kod njega na večere dolaze najpoznatije zvijezde poput Rihanne, Davida Beckhama, Andree Bocellija, Ala Pacina, Jasona Stathama i brojnih drugih koji su jedva dočekali da se fotografiraju s njim.

No Nusret je nekada živio u potpunosti drugačijim životom nego danas. Rođen je 1983. godine u obitelji sa sedmero djece koja se borila da preživi. Njegov otac radio je kao rudar, a maleni je Nusret u 6. razredu prekinuo školovanje kako bi se mogao zaposliti i pomogao obitelji. Posao je pronašao kod lokalnog mesara i očito se u tom zanimanju pronašao jer je s 26 godina odlučio otići u Buenos Aieres kako bi naučio raditi s odrescima i to od vrhunskih profesionalaca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Godinu dana kasnije vratio se kući u Tursku gdje je otvorio prvi restoran Nusr.Et u kojem se nalazilo tek osam stolova. No ubrzo je upoznao turskog poduzetnika Ferita Sahenka kojeg je toliko oduševio da mu je odlučio pomoći i uložiti svoj novac u njega, što se pokazalo itekako dobrim potezom.

Nusret je danas ponosni i uspješni vlasnik 13 restorana diljem svijeta, za čijim se specijalitetima svi otimaju. Na profilu na Instagramu prati ga trenutačno 38,6 milijuna ljudi, a tu objavljuje svoje trenutke iz kuhinje, restorana i privatnog života.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 3 +3 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Celebrity Ljepoticu iz Spasilačke službe paparazzi ulovili u toplesu, no nije se trudila ništa sakriti pred njima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene