Basnoslovan iznos!

Zavirite u raskošnu baroknu vilu Beyonce i Jay Z-ja, slavni par traži nekoga kome će biti novi dom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce i Jay-Z prodaju svoju luksuznu baroknu vilu u New Orleansu pa su osvanule fotografije interijera i krovnog vrta na kojem je Beyonce pronašla inspiraciju za neke od svojih najljepših pjesama.

Glazbena diva Beyonce i njezin muž reper Jay-Z otkrili su kako izgleda jedno od njihovih velebnih imanja. Radi se o baroknoj vili u najstarijem dijelu New Orleansa.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

''Akustika i energija su odlične ondje. Gledajući zalaske s tog krovnog vrta napisala sam neke od svojih najboljih pjesama'', rekla je Beyonce u prodajnom opisu za nekretninu.

Poznati par prodaje vilu nakon što se u srpnju ondje desio požar za koji policija sumnja da je bio podmetnut. Vrijednost imanja procijenjena je na četiri i pol milijuna dolara, a pjevačica ga je kupila 2015.

Vila je izgrađena 1925. u španjolskom baroknom stilu. Prvotno je bila prezbiterijanska crkva, a zatim baletna škola prije nego je prenamijenjena u luksuzni dom. Podijeljena je u glavnu rezidenciju i tri manja apartmana koji se skupa protežu na više od 1000 četvornih metara.

Vilu krase kvalitetni parketi, visoki stropovi, sedam raskošnih spavaćih soba i osam kupaonica. Glavna spavaća soba apartman je za sebe u kojem se nalazi veliki walk-in ormar i kupaonica sa starinskom kadom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji strašne nesreće u kojoj je život izgubila snimateljica, zna se i tko je Alecu Baldwinu dao pištolj u ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene