kakva ekipa!

Okupili su holivudske face što ih je malo prestrašilo, a jedna osoba je postavila ritam za ostale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Njemu baš i nije stalo", koji je osvojio gledatelje ljubavnim pričama nekoliko ljudi, možete pogledati u nedjelju na Novoj TV u 14:35.

Film "Njemu baš i nije stalo" je romantična komedija nastala prema istoimenoj knjizi samopomoći Grega Behrendta i Liz Tuccillo, a prati priču devetero ljudi. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper ''Nama je to normalno...'' Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

U središtu radnje su Gigi, Connor, Alex, Ben, Janine i Neil koji su kompliciranih karaktera, ali i emocijama te moraju naučiti kako upravljati vezama, starim i novim. Zbog toga će doći do raspada nekih brakova dok će se drugi tek sklopiti, a radi ljubavi doći će i do promjena starih navika. Ova komedija progovora o ljubavnim problemima, ali i uči žene po ćemu će shvatiti da muškarcima baš i nije stalo.

Glavne uloge u filmu su odigrale poznate holivudske face Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Ben Affleck, Drew Barrymoree, Justin Long i Jennifer Connelly.

Iako Ginnifer tumači Gigi, središnjeg lika komedije koji sluša ljubavne savjete od barmena Alexa, ona se tek kasnije nalazi na popisu glumaca, a i nije zaradila kao poznatije kolegice Jennifer Aniston i Jennifer Connelly koje se pojavljuju na 20-ak minuta. 

Cooper je zbog svoje uloge dao napraviti plave pramenove u kosi. Inače, ova romantična komedija uskoro slavi 12 godina od svog izlaska u kina. Ostvarila je prilično dobru zaradu s više od 178 milijuna dolara dok je budžet bio 40 milijuna dolara. 

Redatelj filma Ken Kwapis i Marc Silverstein bojali su se kako će uklopiti tolike talentirane glumce. No na kraju su to uspješno odradili i istaknuli su da su dobro spojili razne ljubavne priče. Zanimljivo je da je prva snmila svoj dio Aniston i Silversteina je oduševila.

"Ona je najljubaznija i najprofesionalnija osoba na svijetu. Došla je na set i postavila je pravi ritam za sve ostale glumce, odnosno scene nakon nje. Bilo je zabavno od početka do kraja", ispričao je. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene