Nekad je žario i palio!

Dok nije upoznao nju, nasljednik poslovnog carstva vrijednog milijarde dolara djevojke je mijenjao gotovo svaki dan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael Boulos nasljednik je poslovnog carstva svog oca i djeda, a taj mladić se zaručio s Trumpovom kćeri Tiffany. Donosimo detalje koji bi vas mogli i iznenaditi.

Mladi američki poduzetnik arapskih korijena Michael Boulos (23) budući je zet Donalda Trumpa, a 27-godišnju Tiffany Trump zaprosio je ovoga tjedna prstenom vrijednim 1,2 milijuna dolara. Michael će naslijediti poslovno carstvo svog oca koje se proteže na čitavu Afriku te bi zajednička imovina budućeg para mogla biti i nekoliko milijardi dolara.

Pogledaj i ovo Tiffany Trump (Foto: Profimedia) skrivala je detalje Trumpova kći objavila dosad neviđene fotke zaruka s mlađahnim milijarderom, evo kako je točno izgledao njihov sretan dan!

Njegov otac Massad Boulos veliki je pristaša Donalda Trumpa, a ponosan je na svoga sina te jedva čeka njegovo vjenčanje. "To su sjajne vijesti! Njihova ljubavna priča je predivna i takva će biti ubuduće", rekao je poduzetnik nedavno medijima. Zaključio je i kako je "Trump najbolji američki predsjednik u novijoj povijesti te ima velike uspjehe u Bijeloj kući".

Budući zet Donalda Trumpa rođen je u Houstonu kao drugo od četvero djece. Odrastao je jedno vrijeme u Lagosu, a kao i ostatak obitelji pohađao je prestižne škole. Michael je od rane dobi bio odlučan u tome da preuzme očev posao, a za razliku od starijeg brata Faresa koji više voli umjetnost, mogao bi u tome i dobro uspjeti.

Tiffany Trump upoznao je na ljeto 2018. godine te se odlučio smiriti, a sve do onda volio je slobodan život te je djevojke mijenjao gotovo na svakodnevnoj bazi. S prijateljima je često putovao na destinacije poznate po partijanju, a ljeti je redovito žario i palio i na jahtama na Mediteranu.

Moćna obitelj koja je proživjela najstrašnije tragedije

Njegov otac danas je jedan od vodećih ljudi grupacije Fadoul. Rođen je na granici Libanona i Sirije, a bio je još student kada je oženio Sarah Fadoul, kćer tajkuna Zouhaira Fadoula koji ga je uveo u obiteljski posao.

Sarah je u međuvremenu u Nigeriji osnovala umjetničku organizaciju SPAN, no kada je Michael imao tek šest godina, strašna je tragedija pogodila obitelj. Prvo su Sarini ujak i ujna poginuli u požaru koji je zahvatio njihovu kuću zbog kvara na svjetlima božićnog drvca. Njezina majka i brat potom su na Božić otišli avionom u Beirut na sprovod skupa s još troje članova obitelji, no avion u kojem su putovali se srušio. "Ta je tragedija zauvijek obilježila obitelj. Svi smo bili šokirani", rekao je Massad nakon nekoliko godina u jednom intervjuu.

Brat Trumpova budućeg zeta je glumac

Michael je nakon srednje škole obrazovanje nastavio u Londonu, a živio je u skupom stanu te uživao u čarima bogatstva. "Bio je tipično dijete bogatih roditelja dok je živio tu. Često sam čuo glasnu glazbu iz njegova stana, no ništa drugo", rekao je njegov stanodavac kasnije.

Mladi poduzetnik diplomirao je projektni menadžment te je ponosno krenuo očevim stopama. Njegov stariji brat živi u Londonu, a obožava glumu. Pojavio se u filmovima "Fantastične zvijeri", a ostvario je i manju ulogu u hit-seriji "Kruna".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene