Fotke govore više od riječi!

Kći slavnog glumca prepustila se strastima na plaži i to dok njezinog dečka nije bilo na vidiku, ali sve je lijepo objasnila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Willow Smith i De'Wayne izmijenjivali nježnosti na plaži u Miamiju, dok njezinog dugogodišnjeg dečka Tyleea Colea nije bilo na vidiku.

Najmlađa kći slavnog holivudskog glumca Willa Smitha, 21-godišnja pjevačica Willow Smith snimljena je na plaži Miami gdje je uživala u svom slobodnom vremenu i to s kolegom glazbenikom De'Wayneom, a pritom se nisu suzdržavali od izmjenjivanja nježnosti pred punom plažom.

Na ležaljkama uz ocean nisu marili za tuđe poglede u strastvenim trenucima, a jedno drugome su nanijeli i zaštitnu kremu protiv sunčanja, a ni objektivi paparazza ih nisu omeli ni u jednom trenutku. Willow je pritom pokazala svoju vitku liniju u crnom bikiniju, a dodatnu je pažnju privlačila obrijanom glavom i tetovažama kojima je ukrasila tijelo.

No ono što je najzanimljivije je to da je Willow već neko vrijeme u vezi s glazbenikom Tyleeom Coleom, točnije od 2017. godine, ali je ranije ove godine otkrila da su postigli dogovor kako mogu imati više partnera, odnosno da prakticiraju poliamoriju, a njezin je izbor očito pao na De'Waynea.

"Imam osjećaj da je glavni temelj poliamorije sloboda kojom možete stvoriti stil veze koja je za vas najbolja, a ne samo zakoračiti u monogamiju jer to je ono što svi oko vas kažu da je ispravno", pojasnila je Willow u emisiji svoje majke Red Table Talk.

Willow je najmlađe dijete Willa i Jade Pinket Smith, a sa samo dvadesetak je godina ostvarila već uspješnu glazbenu karijeru, a prije godinu dana već je kupila i svoju prvu kuću po cijeni od milijun dolara. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene