20 godina od smrti

Tragedije joj obilježile život: Supruga i kćeri ostavila je zbog šarmantnog rockera, a onda je sve krenulo nizbrdo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paula Yates britanska je TV voditeljica koja je medijske stupce punila svojim vezama s Bobom Geldofom i Michaelom Hutchenceom.

Britanska TV voditeljica i spisateljica Paula Yates preminula je prije 20 godina od posljedica predoziranja heroinom, a njezine posljednje godine života bile su obilježene tragedijama koje su uslijedile jedna za drugom.

Pogledaj i ovo showbuzz Imala je samo 25 godina Priznala je da se od majčine smrti nikada u potpunosti nije oporavila, a onda ju je snašla ista tragična sudbina

Yates se proslavila kao TV lice Channela 4, gdje ju je uočio glazbenik Bob Geldof. Nije dugo trebalo da se spetljaju, a ubrzo su postali i jedan od najpopularnijih britanskih parova. Vjenčali su se te su dobili troje djece, Fifi Trixibelle, Peaches Honeyblossom i Little Pixie. Sretna obitelj 1995. godine se našla u središtu skandala nakon što su svjetski mediji počeli prenositi da je Paula ostavila Geldofa zbog pjevača grupe INXS, Michaela Hutchencea.

Upravo Paula intervjuirala je Michela nekoliko dana prije toga, a publika je odmah primijetila kako među njima postoji kemija. Flertovali su pred svim gledateljima, a odmah nakon toga postali su i par.

Voditeljica je rodila njihovu kći Tiger Lily u lipnju 1996. godine, mjesec dana nakon što se rastala od Geldofa. Ipak, ljubavna sreća Paule i Michaela nije dugo potrajala. Kada je Tiger Lily imala tek 14 mjeseci njezin otac si je oduzeo život u hotelskoj sobi u Sydneyju.

Slomljena Paula nije htjela prihvatiti izvješće mrtvozornika da se Hutchence ubio. "Ne želim da moja kći misli kako ju je otac napustio. On ne bi ostavio našu djevojčicu, previše ju je volio", govorila je onda Yates. Tri godine nakon njegove smrti, preminula je i Paula, no njezine posljednje godine života bile su sve samo ne sretne.

U tom je razdoblju saznala da Jess Yates, za kojeg je od rođenja vjerovala da joj je otac, zapravo nije njezin biološki roditelj. Medije su obišle vijesti kako je Paula kći Hughieja Greena, malo nakon što je on umro te nije imala priliku ni razgovarati s njim. Godinu nakon toga izgubila je skrbništvo nad svoje tri kćeri koje je dobila s Geldofom, a djevojčice su tada otišle živjeti kod oca te su majku viđale samo tijekom blagdana.

Nije prošlo dugo te se na sudu našla i zbog skrbništva nad Tiger Lily Hutchence. Djed djevojčice, Kell Hutchence, pokrenuo je sudsku bitku zbog zabrinutosti Paulinim stilom života. Voditeljica je u to vrijeme doživjela živčani slom te je jedno vrijeme provela i u specijaliziranoj klinici. U klinici je započela vezu s pacijentom koji je kasnije sve o čemu su pričali rekao i medijima.

U rujnu 2000. godine, točnije 17.9. na rođenan njezine kćeri Pixie, Paulu su pronašli mrtvu u njezinu stanu na Notting Hillu. Njezini prijatelji su kasnije pričali kako se nikada nije iščupala iz pakla droge. Tiger Lily Hutchence kasnije je posvojio Bob Geldof jer je htio da odraste sa svojim sestrama, a 2014. godine obitelj je pogodila još jedna tragedija. Peaches Geldof preminula je od posljedica predoziranja baš poput svoje majke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene