Pomalo jezivo

Jedva je preživjela smrt mlađe sestre, a onda joj se dogodila stravična tragedija zbog koje je završila u komi i na 40 operacija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Niki Taylor ostala je čudom živa nakon što je preživjela stravičnu prometnu nesreću, ali i iznenadnu smrt mlađe sestre.

Američka manekenka Niki Taylor našla se na naslovnici prestižnog modnog časopisa Vogue dok je većina djevojka njezine tadašnje dobi o tome mogla samo sanjati, no unatoč ranim uspjesima njezin život obilježile su velike tragedije.

Danas 46-godišnja Niki više se ne bavi modom i u mirovini je, a ni u javnosti se više ne pojavljuje često. Osim uspješne karijere na nju je velik trag ostavila tragična smrt mlađe sestre Krissy i prometna nesreća u kojoj je 2001. godine umalo izgubila život.

O tim je događajima progovorila bila u rijetkom emotivnom intervjuu kod Oprah Winfrey i otvoreno je priznala kako je sestrina smrt od posljedica rijetke srčane mane bila najveća tragedija i gubitak koji je doživjela.

"Bile smo jako bliske i radile smo zajedno, uvijek smo bile zajedno. Jako mi nedostaje još uvijek. Imala sam tada 21 godinu i nisam se s time znala nositi. Počela sam uzimati lijekove na recept, to je bio moj izbor i nisam se željela nositi s gubitkom sestre i najbolje prijateljice", priznala je tada.

Niki je kao manekenka počela raditi sa samo 13 godina kada je potpisala prvi ugovor s modnom agencijom na Floridi, a do svoje 14. godine snimila je već prvu naslovnicu časopisa Seventeen. Samo godinu dana kasnije ušla je u povijest kao najmlađa osoba koja je krasila i naslovnicu Voguea.

Osim što je izgubila sestru i ona sama je gotovo poginula u teškoj prometnoj nesreći u Atlanti 2001. godine vozeći se u automobilu s tadašnjim dečkom Chadom Renegarom. Do nesreće je došlo kada se on htio javiti na telefon zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u stup pored ceste.

"Udarili smo u stup i sigurnosni pojas mi je razderao jetru. Da sam sjedila u nekom drugom položaju, možda bi ishod bio drugačiji. Ali iz nekog razloga morala sam proći kroz to, biti u komi, dva puta ostati bez pulsa na operacijskom stolu i u bolnici provesti tri mjeseca", izjavila je tada.

Zbog teških ozljeda izgubila je 80% krvi u tijelu i bila podvrgnuta čak 40 operacija.

"Definitivno je pravo čudo što sam ostala živa", zaključila je Niki u više navrata.

Niki je danas u braku s Burneyem Lamarom s kojim ima kćer Ciel, dok je s bivšim suprugom Mattom Martinezom dobila sinove Huntera, Rexa i Jakea.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene