Paparazzi iskoristili priliku

Maleni topić stvorio joj je nevolje pri izlasku iz automobila, a bilo je riskantno i šetati u ovakvom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sydney Sweeney pokazala duboki dekolte na ulicama Los Angelesa, gdje je paparazzi nisu ispuštali iz vida.

Američka glumica Sydney Sweeney, koju trenutačno imamo priliku pratiti u hit-seriji "Euphoria", viđena je kako uživa u sunčanom vremenu u Los Angelesu, i to u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Sydney Sweeney - 16 Prava zavodnica! Mlada glumica koju su svi zapamtili po eksplicitnim scenama u hit-seriji utegnula se u kožni kompletić i opet pokazala svoje raskoši!

24-godišnja Sydney izašla je u minijaturnom topiću, u kojem je umalo pokazala više nego je htjela, a pritom je do izražaja došao njezin bujni dekolte, zbog kojeg je svim prolaznicima zapela za oko. Čini se da joj je takav modni odabir stvorio samo probleme, pa je i tijekom šetnje neprestano morala paziti da sve ostane na svojem mjestu.  

Osim glumom i pojavljivanjem u hit-seriji, u kojoj glumi promiskuitetnu djevojku Cassie Howards, Sydney se na naslovnicama medija bila našla i zbog ljubavne veze s vlasnikom jednog njujorškog restorana Jonathanom Davinom. O njihovoj vezi počelo se šuškati još 2018. godine, nakon što su zajedno viđeni u Los Angelesu na jednom događanju, ali tada su tvrdili da su samo prijatelji.

Osim u Euphoriji, plavokosa glumica pojavila se i u serijama "Oštri predmeti", "Sluškinjina priča", "Heroji" i "Zločinački umovi", a gledali smo je i u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić - 3 Celebrity Splitski dizajner otkrio detalje o vjenčanici Hane Huljić pa se požalio: "Nikada nisam doživio ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene