tragični posljednji mjeseci

Zbog teške bolesti morali su spavati odvojeno, a nakon smrti supruga kojeg je volio cijeli svijet s njegovom djecom bila je na sudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Susan Schneider Williams treća je supruga Robina Williamsa, a od njegove smrti do danas postala je ambasadorica bolesti s kojom se on borio. Često je opisivala i tragične posljednje mjesece slavnoga komičara.

Robin Williams bio je jedan od najboljih komičara svih vremena, a njegova smrt 11. kolovoza 2014. šokirala je čitav svijet. Iza sebe je ostavio voljenu Susan Schneider Williams, koja mu je bila treća supruga. Williams se prije Susan ženio dvaput. Prvi put je u bračnu luku uplovio s Valerie Valardi 1978. s kojom je dobio sina Zaka, a rastali su se 1988. godine. Godinu kasnije vjenčao se s Marshom Garces, koja je radila kao dadilja njegova sina, a iste godine su dobili kćer Zeldu te dvije godine kasnije i sina Codyja. Rastali su se 2008. godine, a Susan je slavni glumac upoznao još 2007.

Pogledaj i ovo Robin Williams (Foto: Getty Images) Ponovno zajedno! Pamtite li slatki dječji trojac iz kultnog filma? Evo kako izgledaju 30 godina kasnije i što danas rade!

Vidjeli su se u jednoj trgovini, a ona je kasnije ispričala kako je odmah shvatila tko je on te pošto joj se nasmiješio odlučila mu je prići.

Susan Schneider Williams inače je umjetnica, završila je fakultet na Sveučilištu Kalifornija, a bavila se uglavnom grafičkim dizajnom te je imala svoju tvrtku. Do 2006. godine ostvarila je zavidnu karijeru u svom poslu, no htjela se ponovno posvetiti prvoj ljubavi - slikanju. Često je isticala kako je Williams poticao njezinu kreativnost, a otkako su se upoznali, ona je bila posvećena i njemu. Pred oltar su stali 22. listopada 2011. godine, a zajedno su bili sve do njegove smrti.

Prema riječima Susan Schneider, glumac se nije mogao nositi sa svojom dijagnozom demencije Lewyjevih tjelešaca i zato je digao ruku na sebe. Otkrila je da se Robin godinu dana prije smrti borio sa strahom, anksioznošću, depresijom i nesanicom te je gubio pamćenje i postao paranoičan, što je posljedica demencije. Medicinski stručnjaci obdukcijom su ustanovili da je bolovao od Parkinsonove bolesti.

"Ljudi pretpostavljaju da je Robin kod kuće jednak osobi koju gledaju na pozornici. Vjerujte mi, nikada se ne bih udala za tu osobu", rekla je Susan jednom prilikom. "On nije bio takav. Čovjek koji je bio samnom kod kuće je miran i pravi intelektualac. Gluma mu je posao i prema njoj se tako odnosio", zaključila je. Od njegove smrti članica je udruga koje podižu svijest o bolestima od kojih je slavni komičar bolovao.

Još i prije smrti, Susan i Robin su pokušavali otkriti tajnovite posljedice bolesti koje je on imao, a činjenicu da je imao demenciju Lewyjevih tjelešaca Susan je otkrila tek nakon obdukcije. Često je pričala o tragičnim događajima s kojima se suočavala nekoliko mjeseci prije njegove smrti. On nije mogao spavati zbog svojih problema, a ona se nije mogla smiriti zbog svega što mu se događalo. Liječnik im je savjetovao da spavaju odvojeno kako bi se odmorili. "Bilo nam je jako teško, imali smo osjećaj da smo zajedno, a ipak nismo", pričala je Susan kasnije.

Nakon Robinove smrti, Susan je završila na sudu s njegovom djecom. On im je oporučno sve ostavio, a njegova djeca tvrdila su da je to pošteno, jer je Susan bila glumčeva supruga tek tri godine. Na kraju je sudskim procesom dobila pravo da ostane živjeti u kući koju je s Williamsom i uredila.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) +0 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nije ni sanjao da će se opet tako zaljubiti, a 23 godine mlađa supruga savršeno se slaže s bivšom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene