nikad zaboravljen

Preminuo je na 5. rođendan svoje kćeri, a njegova udovica tražila je milijunsku odštetu zbog pogrešne dijagnoze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John Ritter preminuo je šest dana prije svog 55. rođendana, a njegova supruga Amy Yasbeck tužila je bolnicu zbog postavljanja pogrešne dijagnoze.

John Ritter je bez sumnje bio jedan od najhvaljenijih glumaca Hollywooda, kojeg su obožavale brojne kolege. Pojavio se u brojnim hit-serijama, između ostalog u seriji “Tri cimera” te "Osam jednostavnih pravila", za koje je dobio i nagrade poput Emmyja i Zlatnog globusa.

Vodio je i zanimljiv, ali relativno miran privatni život. S prvom suprugom Nancy Morgan pred oltar je stao 1977. godine, no rastali su se 1996. Nije trebalo dugo da ponovno pronađe ljubav, i to u zagrljaju glumice Amy Yasbeck.

Par je zajedno radio na brojnim projektima, a vjenčali su se 1999. godine. Godinu prije vjenčanja dobili su sina Nou Rittera, koji je kasnije promijenio spol te je postao Stella, no nažalost njihova sreća nije bila dužeg vijeka. U rujnu 2003. godine Ritter se počeo osjećati loše na snimanju serije "Osam jednostavnih pravila" te je hitno prevezen u bolnicu. Povraćao je, žalio se na snažnu bol u prsima, a liječnici su pretpostavili da se radi o srčanom udaru. Stanje mu se naglo pogoršalo te je preminuo istog dana, a ispostavilo se da je imao disekciju aorte. Slavni glumac preminuo je šest dana uoči svog 55. rođendana. Na dan njegove smrti njegova Stella je slavila svoj 5. rođendan.

Njegova udovica nakon smrti je podigla tužbu protiv bolnice u kojoj je navela da su mu postavili pogrešnu dijagnozu, a tražila je odštetu od 67 milijuna dolara. Plaćena joj je odšteta od 14 milijuna dolara, a liječnici koji su te kobne večeri bili dežurni oslobođeni su optužbi te su mogli nastaviti sa svojom praksom.

Yasbeck je u intervjuima isticala kako je bila u šoku zbog svega što se dogodilo, a mediji su pisali u nekoliko navrata da je nastavila sa životom te se ponovno zaljubila. Povezivali su je s odvjetnikom koji je vodio tužbu protiv bolnice u kojoj je Ritter preminuo, a tek je nedavno priznala kako je smogla hrabrosti da nastavi ljubavni život. Godine 2017. prodala je kuću u kojoj je živjela s Ritterom, a osnovala je i zakladu koja se bavi problemima srčanih bolesti, a koja nosi ime Johna Rittera.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Celebrity Pokušala daskati pa priredila pravi show, pogled s nje nije mogao skinuti ni njezin 31 godinu stariji, poznati suprug!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene