Više nije sramežljiv

Pamtimo ga još kao dječaka i sina slavnih roditelja, a danas je veliki zavodnik u društvu misteriozne ljepotice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sin Madonne i Guya Ritchieja, Rocco Ritchie snimljen je na plaži u Meksiku u društvu misteriozne brinete.

Dok njegova starija sestra Lourdes Leon uživa na odmoru u Meksiku i nakon što se vratio sa safarija na kojem je bio s majkom Madonnom, 20-godišnji Rocco Ritchie također je uhvaćen na istoj lokaciji, i to u društvu misteriozne brinete.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

Rocco i nepoznata djevojka snimljeni su zajedno na jednoj od tamošnjih plaža dok su šetali zagrljeni, nakon čega su potražili odmor u hladu. Njihovoj bliskosti svjedoči i to što su ležali jedno pokraj drugog na ležaljci i nisu se odvajali.

S obzirom na to da najviše vremena provodi u Londonu, gdje živi i njegov otac, redatelj Guy Ritchie, ovakve su fotografije pravo iznenađenje. Inače, Madonna i Guy su 2016. godine završili spor oko pitanja gdje bi Rocco trebao živjeti i to su se uspjeli nagoditi nekoliko sati prije nego što je sud trebao donijeti odluku.

Što se tiče Roccova ljubavnog života, posljednja djevojka s kojom su ga povezivali bila je manekenka Kim Turnbull 2016. godine, i to nakon što su viđeni na nekoliko romantičnih izlazaka u Londonu, a godinu dana kasnije pridružila se njegovoj obitelji na odmoru u Švicarskoj.

Međutim, ljubavi je došao kraj nekoliko mjeseci kasnije, a Roccu je oko zapelo za tada 16-godišnju pjevačicu Chantelle Lee, s kojom se puno družio.

"Rocco je očaran sa Chantelle i već ju je upoznao sa svojim ocem. Jako su se zbližili u posljednje vrijeme", otkrio je tada za Mirror anonimni izvor blizak mladom Roccu.

No čini se da je i ta ljubav iza njega te da je mladog Rocca osvojila nova ljepotica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene