opjevan je i u pjesmi

S 22 godine glumio je srednjoškolca i osvojio srca tinejdžerica, sada je na pragu šezdesete i izgleda upola mlađe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ralph Macchio koji je 1984. godine utjelovio Danela LaRussoa u filmu "Karate Kid" s 59 godina iznenađuje svojim mladolikim izgledom.

Film "Karate Kid" iz 1984. godine svojedobno je osvojio sve filmske ljestvice i postao pravi filmski klasik kojeg su neki pogledali više od jednog puta.

Razlog tomu je i sladak glumac Ralph Macchio koji je osvojio srca obožavateljica kao srednjoškolac Danel LaRusso, kojega je utjelovio kada su mu bile 22 godine.

Bio je dječja simpatija i pjevačice Natashe Khan, poznatije pod umjetničkim imenom Bat for Lashes, koja mu je 2009. godine posvetila pjesmu "Daniel", u čijem spotu na vratu ima naslikano njegovo lice.

Od filma "Karate Kid" je prošlo 37 godina, a Macchio i na pragu šezdesete iznenađuje svojim mladolikim izgledom te i dalje mami uzdahe, ali izaziva zavist ljepšeg spola.

Tajnu svoje mladolikosti Ralph je otkrio u novom intervjuu za časopis People, a tvrdi da je za sve zaslužna genetika jer i njegovi roditelji izgledaju mlado za svoje godine.

Macchio je već 33 godine u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi, medicinskom sestrom Phyllis Fierro s kojom ima dvoje djece, 28-godišnju Julie i 25-godišnjeg Daniela, kojemu je ime nadjenuo po svojoj najpoznatijoj ulozi.

Osim u dva nastavka filma "Karate Kid", Ralph se istaknuo i ulogama u filmovima "Moj rođak Vinny" i "Autsajderi", a trenutno glumi u Netflixovoj seriji "Cobra Kai" koja nastavlja pratiti život njegova protivnika u filmu "Karate Kid", Johnnyja Lawrencea, kojeg utjelovljuje glumac William Zabka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene