Ništa od toga!

Najtužniju princezu razbjesnile novosti od kuće, dok svi čekaju njezin povratak, ona je donijela radikalnu odluku?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Charlene ne želi se vratiti kući u Monaco, a glavni razlog za to su njezina djeca.

Princeza Charlene od Monaca, poznata i pod nadimkom najtužnije princeze na svijetu, prema pisanju stranih medija i dalje se nalazi na tajnoj lokaciji u Švicarskoj, gdje se oporavlja od misterioznih zdravstvenih problema, a nakon toga ima nove planove.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka Opa! Procurio sadržaj tajne bilježnice s kraljevskog dvora, najtužniju princezu na svijetu ipak nešto usrećuje: "Nisam to mogao kontrolirati!"

Naime, 44-godišnja Charlene planira radikalno promijeniti svoj život i nema namjeru vraćati se u Kneževinu Monaco, čak ni nakon što je njezin suprug, princ Albert, bio kod nje kako bi dogovorili detalje njezina povratka kući, čemu se on nadao. No čini se kako od toga ipak neće biti ništa.

"Princeza je shvatila da je povratak u Monaco za nju najlošija opcija", izjavio je njoj blizak izvor za Voici.

Charlene zato želi sa svoje dvoje djece živjeti daleko od dvora i pritiska javnosti, što je navodno loše utjecalo i na njezino psihičko zdravlje. Zato priželjkuje povratak u rodnu Južnoafričku Republiku, gdje se i nedavno oporavljala, ali sa sobom bi povela i svoje blizance, koji joj najviše nedostaju.

O njima trenutačno brine njihova teta princeza Caroline, što se Charlene ne sviđa i razbjesnila se kada je čula da je odredila da se školuju kod kuće. Upravo zbog toga i činjenice da ne želi da ih se odgaja na konzervativan način Charlene je donijela odluku o preseljenju i ne mari što će njezin suprug i ostali dvorani o tome misliti.
 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene