Drži do obitelji

Malo kome je promaknuo detalj iza Williamovih leđa, ponovno je dirnuo Britance koji mu šalju jasne poruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William u uredu čuva dragu mu fotografiju princa Georgea i princa Philipa, što se posebno svidjelo britanskom narodu i obožavateljima kraljevske obitelji.

Britanski princ William na svom je službenom profilu na Instagramu objavio video u kojem promovira knjigu o spašavanju prirode naziva "Earthshot: How to Save Our Planet" koji je snimio u svom uredu, a mnogima je za oko zapeo jedan poseban detalj iza njegovih leđa.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton s djecom poruke podrške stižu sa svih strana Kate Middleton u objavi o borbi s rakom dirnula javnost spominjanjem svoje djece: ''Trebalo nam je vremena...''

Naime, mnogi su primijetili kako se na komodi iza njegovih leđa nalazi uokvirena fotografija na kojoj poziraju njegov sin princ George i pokojni djed, princ Philip.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

"Dragi princ William, naš dragi budući kralj", "Inspiracija si nam", "Najbolji si, Williame", "Najdraži iz obitelji", poruči su mu obožavatelji u komentarima.

Da je ta fotografija Williamu posebno draga postalo je jasno kada ju je objavio na društvenim mrežama povodom djedove smrti, a poznato je i kako ju je snimila njegova supruga vojvotkinja Kate Middleton.

"Moj djed bio je izvanredan muškarac i dio izvanredne generacije. Kate i ja ćemo nastaviti raditi svoj posao kako bi on to želio te ćemo podržavati kraljicu Elizabetu II. u narednim godinama. Nedostajat ćeš nam, djede, ali znam da želiš da nastavimo s našim poslom", napisao je bio William uz fotografiju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene