što se to zbivalo?

Princ Philip pokušao je sakriti ove detalje svog odnosa s princezom Dianom, no ipak mu nije uspjelo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Philip izmjenjivao je pisma s princezom Dianom u kojima je pričao s njom o svom sinu, princu Charlesu koji ju je varao s Camillom.

Većinu javnosti je 1996. šokirala vijest o razvodu princa Charlesa i princeze Diane, a potom i detalji njihovog odnosa. 

Pogledaj i ovo showbuzz to je čak i očekivano! Stigao još jedan dokaz koliko su si štetu nanijeli Meghan Markle i princ Harry, no s kraljevskom obitelji je drugačiji slučaj

Naime, nisu mogli vjerovati da ju je tijekom braka varao sa svojom sadašnjom suprugom Camillom Parker Bowles. Charles je svoju nevjeru priznao u intervjuu 1994., a ta skandalozna situacija je bila nezgodna za kraljevsku obitelj. 

Tada su strani mediji tvrdili da se princeza Diana i njezin svekar, princ Philip nisu baš slagali i da nije bio dobar prema njoj, no kako piše magazin Marie Claire istina je drugačija i iza zatvorenih vrata on joj je bio podrška.  

To su dokazala pisma između njih dvoje koje je 2003. pustio u javnost bivši batler kraljevske obitelj Paul Burrell. U to vrijeme je The Sunday Times pisao da je princ Philip pokušao blokirati objavljivanje pisama koji otkrivaju istinu. 

U njima se potpisivao: "S ljubavlju, tata". "Ne mogu zamisliti nikog pri zdravoj pameti tko bi tebe ostavio zbog Camille. Charles je blesav za čovjeka u svojoj poziciji jer riskira sve zbog Camille. Nikad nismo mogli ni zamisliti da bi te ostavio zbog nje. Takva misao nam nikad nije prošla glavom", napisao je princezi Diani. 

Ipak, nije sve u pismima bilo tako pozitivno. "Možeš li iskreno pogledati u svoje srce i reći da Charlesov odnos s Camillom nije imao nikakve veze s tvojim ponašanjem u vašem braku? Nije li na neki način tvoja krivica što te varao?", pitao je princ Philip Dianu. 

The Mirror je objavio nekoliko skeniranih pisama Diane svom svekru u kojem ga moli savjete i zahvaljuje mu se na njegovim odgovorima. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene