Bilo je povrijeđenih

Bliski prijatelj princa Harryja potvrdio ono što se već dugo nagađa, za njega više ništa nije isto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry ostao je slomljena srca nakon što je napustio kraljevsku obitelj zbog novog života s Meghan Markle u SAD-u, tvrdi njegov bliski prijatelj Tom Bradby.

Princu Harryju slomljeno je srce zbog razdora s članovima njegove kraljevske obitelji, izjavio je njegov bliski prijatelj i novinar Tom Bradby za britanske medije.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

On je potvrdio kako je protekla godina za Harryja bila bolna i da je povrijeđenih osjećaja bilo na sve strane. No inzistirao je na tome i da su Harry i njegova supruga Meghan Markle unatoč tome prilično sretni novim životom i karijerama u Americi.

Tom poznaje Harryja još od prinčevih tinejdžerskih dana, a s njim i Meghan je snimio dokumentarni film o njihovoj turneji Afrikom 2019. godine, a najnovije detalje o njihovu životu ispričao je u emisiji Alana Titchmarsha. Izjavio je kako Harryju stari život ne nedostaje, ali je potvrdio da je Mexit bio pun iskušenja i teških emocija za sve koji su u njega bili uključeni.

"Mislim da se osjećaju bolje. Puno toga se dogodilo u posljednjih godinu dana o čemu ne mogu i ne želim razgovarati, ali strašno puno je toga rečeno što nije istina i nije u redu. Mislim da su zadovoljni sada i da rade neke uzbudljive projekte. Harryja je shrvala situacija s obitelji, ne morate imati neko nužno znanje da bi vam to bilo jasno, ali to je tako.

Tom je imao priliku surađivati i s princom Williamom pa ga je voditelj pitao o odnosu s bratom mu Harryjem.

"Situacija u obitelji nije idealna i očito je svima bila teška godina. Ali jesu li nesretni? Ne, mislim da to nije točno. Mislim da su zapravo prilično sretni, ali se bore sa svojim položajem, mislim da je svima tako", izjavio je.

Tom je s Williamom blizak pa je upravo on snimio prvi zajednički intervju njega i Kate Middleton nakon što su najavili zaruke 2010. godine, a bio je i jedan od gostiju na svadbi.

2019. godine našao se među dvije vatre i to upravo zbog dokumentarca iz Afrike i putovanja tijekom kojeg se Meghan požalila kako ju nitko nije pitao kako se osjeća i je li dobro. Nakon toga se William zabrinuo za bratovu sreću i smatrao je da je Tom tada iskoristio Harryjevu ranjivost koju je prikazao u dokumentarnom filmu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina - 1 Celebrity Seve objavila nikad viđenu fotografiju s rajskog putovanja, tog dana je uživala u izdanju bez grudnjaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene