slučajnost ili?

Fanovima kraljevske obitelji nije promaknuo detalj koji objavu o dolasku druge bebe u obitelj Harryja i Meghan povezuje s princezom Dianom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle objavili su da čekaju drugu bebu na isti datum kada je i princeza Diana objavila da nosi drugo dijete.

Princ Harry i Meghan Markle za Valentinovo su otkrili da čekaju drugu bebu, a datum koji su odabrali za objavu trudnoće, čini se, nije bio slučajan.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Naime, objavom trudnoće 14. veljače odali su počast i Harryjevoj pokojnoj mami princezi Diani, koja je na isti datum prije 37 godina objavila da ona i princ Charles čekaju svoje drugo dijete.

Nije poznato jesu li Harry i Meghan to napravili namjerno ili je riječ o pukoj slučajnosti, no ta podudarnost nije nikako mogla promaknuti obožavateljima kraljevske obitelji koji su kao dokaz iskopali i stare naslovnice novina na kojima je objavljeno da je princeza Diana trudna.

"Na današnji dan prije točno 37 godina princeza Diana objavila je da čeka svoje drugo dijete, princa Harryja. Danas, 2021. godine princ Harry i Meghan objavili su da čekaju svoje drugo dijete", piše u jednoj od objava na Twitteru uz koju je priložena naslovnica s vijesti o Dianinoj trudnoći.

Harry danas ima isto godina kao i njegova majka kada je poginula u tunelu u Parizu 1997. godine.

Vijest da čekaju drugu bebu par je objavio samo tri mjeseca nakon što je Meghan u emotivnom pismu za The New York Times otkrila kako je u srpnju prošle godine doživjela spontani pobačaj.

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", rekao je glasnogovornik para za časopis People.

Par nije otkrio spol bebe, kao ni kada će točno maleni Archie dobiti bracu ili seku, a Meghan je trudnoću uspješno skrivala od javnosti koristeći se raznim lukavim trikovima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene