Bit će nešto drugačije

Zahuktava se atmosfera oko Oscara, zna se koje će se zvijezde s A-liste pojaviti, a zanimljivo je i kako je cijeli prijenos zamišljen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Producenti dodjele Oscara otkrili su kako su zamislili ovogodišnji prijenos i koje su zvijezde pozvane da svojim sudjelovanjem uveličaju tu važnu filmsku noć.

Još je malo vremena preostalo do 26. travnja kada je na rasporedu dodjela najprestižnije i najiščekivanije filmske nagrade Oscar koja će zbog pandemije koronavirusa ove godine biti održana u nešto drugačijem izdanju nego inače.

Pogledaj i ovo showbuzz Korak po korak Pogledajte kako su se glumice pripremale za najglamurozniji crveni tepih, pokazale su što je prethodilo njihovim blistavim izdanjima

Producenti dodjele otkrili su ovih dana kako se trude napraviti što kvalitetniji i bolji prijenos koji će privući što više gledatelja te da su zato za pomoć zamolili neke od glumačkih zvijezda s A-liste poput Harrisona Forda, Brada Pitta, Halle Berry i Reese Witherspoon. No oni nisu jedini koji će svojim pojavljivanjem začiniti filmsku noć pa će im se pridružiti i Don Cheadle, Renee Zellweger, Regina King, Joaquin Phoenix, Rita Moreno, Laura Dern te Zendaya.

U ulozi prezentera gledat ćemo i Angelu Bassett, Bryana Cranstona, Marlee Matlin i prošlogodišnjeg dobitnika Oscara za najboljeg redatelja Bonga Joona Hoa.

"U skladu s pristupom i namjerom da želimo dodjelu prikazati kao neku vrstu filma, okupili smo doista jedan zvjezdani sastav", izjavili su producenti dodjele Jesse Collins, Stacey Sher i Steven Soderbergh u službenoj izjavi.

Ovogodišnja dodjela bila je odogođena za čak dva mjeseca zbog pandemije, a cijela ceremonija bit će nešto skromnija i s manje sudionika. Na njoj će se tako naći samo prezenteri, nominirani i njihovi gosti, ali producenti se trude da to bude show koji nitko neće htjeti propustiti, a više će detalja biti objavljeno kroz sljedeća dva tjedna.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene