Odgovor je bio još bolji!

Marija Šerifović iznenadila vatrenu Uraganku pitanjem usred koncerta, a evo i koliko se Sanjine fotke uživo razlikuju od onih s Instagrama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sanja Vučić, članica grupe ''Hurricane'' koja je Srbiju prošle godine predstavljala na Eurosongu, u srijedu je dodatno zapalila atmosferu na koncertu Marije Šerifović u Beogradu.

Sanja Vučić 28-godišnja je pjevačica koja iza sebe ima hordu obožavatelja, a prošle je godine Srbiju na Euroviziji predstavljala s grupom Hurricane i kolegicama Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević.

Pogledaj i ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni "među top tri vokala" Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

Uraganke su otpočetka poznate po izazovnim i ekstravagantnim kostimima za nastupe, a Sanja je i za koncert Marije Šerifović u Beogradu odabrala šljokičasti sako i crne hlače.

Na svojem profilu na Instagramu Sanja je podijelila fotografije šminke i frizure na kojima izgleda sjajno, ali službene fotografije s koncerta prikazale su je u nešto malo drugačijem svjetlu. Nije strana stvar da se poznati vole 'urediti' za fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama pa je to učinila i Sanja, a razlika je ipak malo vidljiva. 

Jučerašnji Marijin koncert bio je prvi od četiri velika koncerta koje je najavila. Publika je jedva dočekala Mariju opet slušati i vidjeti na pozornici, no Marija je bila oduševljena Sanjinim glasom, što nije uspjela sakriti, pa je uslijedilo zanimljivo pitanje.

''Hoćeš se udati za mene?'', a Sanja se dobro nadovezala na šalu i rekla: ''To ti je završeno'', nakon čega je uslijedio njihov zagrljaj.

Marija je zajedno s grupom Hurricane prošle godine putovala na Euroviziju, pa su djevojke često objavljivale videa na kojima je vidljivo koliko se međusobno šale. 

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Sanja je s medijima proteklih nekoliko mjeseci podijelila i da ima zdravstvenih problema koji utječu na njezin fizički izgled.

Naime, prije dvije godine dijagnosticiran joj je Hashimotov sindrom, odnosno autoimuna bolest štitnjače.

"Žao mi je što se Hashimoto predstavlja kao bauk, a zapravo je stanje s kojim se može sasvim dobro živjeti. Najneugodnija je zapravo činjenica da terapiju morate uzimati dok ste živi, ​​ali ako ljudi piju kavu svako jutro, zašto ne bi uzeli jednu tabletu pola sata prije doručka? Jednostavno rečeno, kada dugo doživljavate stres ili se živcirate, a moguće je da imunitet 'uspori', u tijelu se počnu stvarati antitijela koja štitnjaču doživljavaju kao neprijatelja. Ta 'vojska antitijela' pokušava je uništiti, nesvjesna da je to vitalni dio organizma. Već stvorena antitijela ne mogu nestati, ali možete ih smanjiti pijenjem hormona koje bi, da je sve u redu, stvorila štitnjača. Zato govorimo o neizlječivom stanju", objasnila je Sanja za magazin Hello.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 +2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 3 Celebrity Majin Bloom na mini vespi hit je dana na Instagramu: ''Stvarno je dijete ko iz časopisa, mali cukrić!''

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene