Baš tužno!

Pogledajte kako izgleda rodna kuća legendarnog Tome Zdravkovića, poznato je i zašto nije obnovljena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Regionalni mediji na svojim vijestima pokazali su kako izgleda rodna kuća neprežaljenog pjevača Tome Zdravkovića.

Legendarni Toma Zdravković o kojem je snimljen hit-film, iza sebe je ostavio bezbroj pjesama koje danas slušaju sve generacije. 

Pogledaj i ovo Toma Zdravković - 5 ovo nitko nije očekivao Renovacija kuće Tome Zdravkovića zaustavljena zbog nemilog događaja, nisu poznati detalji štete

U njegovu čast podignut je spomenik u centru Leskovca, a ostavio je i neizbrisiv trag u svijetu glazbe.

Živio je u selu Pečenjevac, a njegovu rodnu kuću odlučili su posjetiti regionalni mediji. Prizor koji su tamo zatekli i nije bio baš oduševljavajuć, a saznali su i zašto je to tako. 

Na putu do kuće susretali su mještane, te su ih ispitivali o Tomi, evo što su oni rekli...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomislav Toma Zdravković (@tomislav_toma_zdravkovic)

"Volio je sjediti na terasi i peči sjemenke. Kuća bi se trebala srediti, barem krov", rekao je prvi.

"Toma je bio jako dobar čovjek, a to kako izgleda njegova kuća veoma je tužno. To nebi trebalo tako izgledati jer mnogi posjetitelji se razočaraju kada vide kuću", dodao je drugi mještanin.

Kako navodi Staniša Cvetanović iz udruge "Pečenjevce centar svijete", pokrenuli su inicijativu o obnavljanju rodne kuće Tome Zdravkovića.

Razlog zašto kuća nije obnovljena je taj što nisu riješeni pravno- imovinski odnosi.

Kako izgleda njegova kuća, pogledajte OVDJE u videu.

Podsjetimo, prije godinu dana snimljen je i prikazan film pod nazivom "Toma" koji je osvojio srca mnogih, te rasplakao i one najtvrđe. U samom filmu prikazan je početak i vrhunac njegove slave, odnos s brojnim prijateljima koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije i njegove ljubavi koje su ga inspirirale u stvaranju nekih od najvećih hitova.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 +20 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Kovačić Katarina Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 +2 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Celebrity Lijepa sestra našeg reprezentativca, koju rijetko viđamo, s tribina je podržala brata na utakmici protiv Japana

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene