sve zbog karijere

Lažirala je dokumente da se može udati za 50 godina starijeg, a nikome nije jasno zašto se još danas ne zna koliko je točno stara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charo je španjolska pjevačica koja je 60-ih godina probila na američkoj sceni te je jedno vrijeme zaraživala poput Franka Sinatre, a zbog karijere se odlučivala na nesvakidašnje poteze.

Španjolsko-američka pjevačica María Rosario Pilar Martínez Molina Baeza, poznatija kao Charo, ovih se dana nakon dugo vremena pojavila u javnosti, a svjetski mediji pišu kako je sa svojom sestrom bila na liječničkom pregledu. Charo je na sebi imala jednostavnu kombinaciju, no i ispod zaštitne maske za lice svi su je prepoznali.

Charo se proslavila još 60-ih godina u rodnoj zemlji te je otišla u SAD, gdje je nastupila po raznim showovima na TV-u. Onda se udala za 65-godišnjeg glazbenika Xaviera Cugata s kojim je ostala sve do 1978. godine kada je dobila američko državljanstvo, a kasnije je iskreno rekla da je taj brak za nju predstavljao samo poslovni ugovor, zbog kojeg je mogla otići u SAD.

Od samih početaka karijere oko nje su se pojavljivale glasine da lažira svoje godine, a još danas nije jasno koliko godina točno ima. U intervjuima je pričala kako su joj roditelji dopustili da lažira rodni list kako bi se mogla udati za 50 godina starijeg Cugata, a prema nekim podacima, u to je vrijeme imala 15 godina.

Kada su se rastali, sudac joj je na službene dokumente za godinu rođenja napisao 1951., a rođendan joj po tom dokumentu pada na 15. siječnja. Nikada nije bilo jasno zašto je točno lagala o godinama, a zbog glasina koje su je onda pratile mnogi joj još ni danas ne vjeruju kada kaže koliko je stara. "Ako ljudi vjeruju da sam starija, to je u redu", rekla je jednom prilikom.

U vrijeme razvoda njezina je karijera u SAD-u procvala te je onda govorila da joj je san bio uspjeti u SAD-u, a nastupala je u Las Vegasu za isti iznos poput Franka Sinatre. Tijekom bogate karijere objavila je nekoliko albuma te je skupila vojsku obožavatelja, a u posljednje se vrijeme pojavila i u nekoliko reality emisija.

Za drugog supruga Kjella Rastena udala se odmah kada je dobila razvod od Cugata, a s njim je ostala sve do njegove smrti 2019. Par je u braku dobio i sina zbog kojeg su jedno vrijeme živjeli na Havajima da mu djetinjstvo bude ljepše, nakon čega su se preselili u Los Angeles.

Njezini obožavatelji razočarani su zbog brojnih plastičnih operacija na kojima je bila te kažu da danas izgleda neprepoznatljivo, no Charo je zadovoljna svojim izgledom te je jednom prilikom rekla da nikada ne bi ni išla pod nož da nije htjela promjenu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert (Foto: AFP) Nicole Eggert (Foto: AFP) Nicole Eggert (Foto: Profimedia) +0 Nicole Eggert (Foto: AFP) Nekad i sad Dani najveće slave su daleko iza nje i danas ju je teško prepoznati, a evo kako se ova nekoć zanosna plavuša mijenjala kroz godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene