Lijepa gesta

Što točno označava plava vrpca s kojom su se neke od zvijezda pojavile na dodjeli Oscara? Tiče se trenutačnog stanja u svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezde su na ovogodišnjoj dodjeli Oscara nosile plavu vrpcu u znak podrške Ukrajini.

Iz godine u godine uzvanici dodjele najprestižnije filmske nagrade Oscar nose vrpcu ili oznaku kako bi istaknuli određeni važni događaj ili aktualnu situaciju.

Pogledaj i ovo showbuzz Dodijeljeni oscari CODA je najbolji film, dobitak Willa Smitha zasjenio incident usred dodjele, a najbolja glumica je Jessica Chastain!

Ove godine to je plava vrpca s naptisom #withrefugees i to u znak podrške Ukrajini koja je prije više od mjesec dana napadanuta od strane Rusije. 

Oscari se dodjeljuju u Dolby Theatreu u Hollywoodu, a prati se u više od 200 zemalja diljem svijeta. Crvenim tepihom prije same dodjele prošetale su brojne zvijezde. 

Voditeljska uloga svečanost dodjele pripala je trima glumicama - Regini Hall, Amy Schumer i Wandi Sykes. Dodjelu je producirao Will Packer, a režirao Glenn Weiss. 

Prošlo je 35 godina otkako su čak tri osobe bile domaćini najvećega holivudskog spektakla, no nikad se dosad u jednoj večeri na pozornici u ulozi domaćina i voditelja showa pri dodjeli prestižnih nagrada nije našlo toliko žena.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene