Opa!

Slatki obiteljski prizor zasjenio je sam glumac, pogled s njega teško je skinuti, na prvu je jasno zašto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Orlando Bloom snimljen je u šetnji s djecom u kojoj je usput ponosno pokazao svoje isklesano tijelo i mišić do mišića.

Zvijezda filmske trilogije "Gospodar prstenova" i miljenik žena Orlando Bloom uživa u najvažnijoj životnoj ulozi, onoj očinskoj, a ovih je dana snimljen u šetnji s kćerkicom Daisy, koju je dobio s pjevačicom Katy Perry, i sinom Flynnom, kojeg ima s manekenkom Mirandom Kerr.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku Ovo se čekalo! Jedan od najbogatijih ljudi svijeta prošetao se Stradunom u društvu svoje zaručnice, ona svoje oduševljenje gradom nije skrivala!

Iako je to bio stvarno sladak obiteljski prizor, najveću je pažnju privukao upravo 44-godišnji Orlando, i to zahvaljujući kombinaciji koju ju obukao kako bi pokazao svoje utrenirano tijelo. Svi se slažu da Orlando nije jedan od onih muškaraca koji zanemare izgled nakon što postanu očevi, jer on je zapravo u formi života.

Ljepša nego ikad prije je i njegova partnerica Katy Perry, koja je to pokazala na plaži na Havajima, gdje su bili na obiteljskom odmoru i gdje su je paparazzi snimili u ljubičastom badiću.

U jednom od nedavnih intervjua pjevačica je otkrila kako radi na vraćanju stare linije i top-forme, a prema najnovijim fotografijama čini se da joj ide jako dobro, a i ovako izgleda predivno!

"Nitko vam ne kaže ništa što se događa prvih šestih tjedana nakon što dobijete dijete. To je poput divlje vožnje toboganom. Znači, porod pa povratak na posao i dojenje. Pitala sam se zar stvarno žene to rade", izjavila je Katy nedavno, ali čini se da ona sve to ipak dobro podnosi, baš kao i njezin Orlando.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene