Sve ih češće viđamo

Bile su tek djevojčice kada je njihovu poznatu obitelj pogodila velika tragedija, a za plavokose ljepotice javlja se sve veći interes

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nećakinje princeze Diane obožavaju modu, a fotografima su meta gdje god da se pojave. Prije nekoliko dana snimili su ih u New Yorku.

Amelia i Eliza Spencer blizanke su plave krvi, a u posljednje vrijeme sve su prisutnije u svijetu showbiza i zbog svojeg istančanog smisla za modu.

Pogledaj i ovo Bryan Adams i princeza Diana evo što je bilo... Bryan Adams otkrio istinu o navodnoj aferi s princezom Dianom, pokušao ju je i spasiti: "Nadrealno je razmišljati o tome"

Prije nekoliko dana bile su pravi mamac na poglede na reviji Michaela Korsa, njihova omiljenog dizajnera, a pred fotografe u New Yorku su stale skupa s holivudskim zvijezdama Blake Lively i Brooke Shields.

Plavokose ljepotice svijetu su poznate i zbog svojeg obiteljskog zaleđa. Naime, Amelia i Eliza nećakinje su princeze Diane. Njihov otac, Dianin brat Charles, dobio ih je u braku s bivšom suprugom Victorijom, a blizanke danas imaju 29 godina.

Ranije su u intervjuima spominjale kako su nikad prežaljenu princezu poznavale samo kao članicu svoje obitelji. "Odrasle smo u Južnoafričkoj Republici i nismo bile svjesne što je ona bila u to vrijeme. Shvatile smo čitavu priču tek puno kasnije", govorile su sestre.

Amelia i Eliza su imale tek pet godina kada je princeza Diana poginula u prometnoj nesreći u Parizu. "Otac nam je uvijek govorio koliko je bila dobra kao osoba te puna razumijevanja za sve oko sebe", komentirale su jednom prilikom.

Priznaju kako su pomno proučile njezin modni izričaj, a to je samo jedan od razloga zbog kojeg joj se i danas dive.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene