Stigla mu u posjet

Na 27 godina mlađeg dečka pala je dok ju je vozio u gondoli, a već je dokazala da je za njega spremna kršiti ozbiljna pravila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melanie Sykes stigla je u Veneciju u posjet svom 27 godina mlađem dečku Riccardu Simionatiju.

Britanska voditeljica Melanie Sykes pohvalila se besprijekornom figurom na društvenim mrežama kada je objavila fotografije iz Venecije kamo je stigla uživati sa svojim mlađahnim dečkom gondolijerom.

Pogledaj i ovo showbuzz Vruće hlačice učinile svoje Hrabri modni odabir otkrio njezin nedostatak!

Naime, 51-godišnja Melanie prošle je godine tamo upoznala 23-godišnjeg vozača gondole Riccarda Simionata koji je u ekspresnom roku osvojio njezino srce. Sada se vratila u njegov grad nakon što je odlučila završiti televizijsku karijeru dugu 30 godina, ali i kako bi zajedno proslavili njezin rođendan.

Čim je stigla odmah se našla u centru pozornosti i to u trenutku kada je pozirala na venecijanskom Lidu u bijelom bikiniju kojim je naglasila bujni dekolte i isklesane trbušnjake.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie Sykes (@msmelaniesykes)

Posljednji put kada je posjetila Veneciju našla se na naslovnicama tamošnjih medija jer je prekršila stroga pravila putovanja koja su bila na snazi zbog koronavirusa, ali ništa ju nije moglo spriječiti da se vidi s Riccardom. Golupčići su se upoznali u listopadu prošle godine, kada su uživali romansi i to nakon što mu je platila vožnju gondolom 72 funte. Na Instagramu je ubrzo podijelila njihove zajedničke fotografije s jezera Garda gdje su zajedno uživali..

Melanie je prošle godine prekinula vezu s komičarem i glumcem Steveom Coogananom, a prije njega bila je u vezi s 14 godina mlađim pjevačem Ollyjem Mursom. Također je ljubila profesionalnog golfaša Martina Kaymera. Melanie je najduže bila s glumcem Danielom Caltagironeom s kojim je dobila sinove Romana i Valentina, a braku bilaod 2001. do 2009.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Naša lijepa voditeljica podijelila rijetku fotku u badiću i komplimenti su odmah pali: "Moment kada svaki pjesnik ostaje bez stihova"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Klum Flavio (Foto: Getty) Celebrity Tajkun se u 71. hvali ljubovanjima s 20-godišnjakinjama, no bivšoj supruzi je otežao privatni život i ona ga sluša samo zbog jedne stvari

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene