Opsjednuti operacijama

Ljudski Barbie i Ken uhvaćeni u klinču na jahti, toliko su se zanijeli da nisu primijetili znatiželjne poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marcela Iglesias i Steven Berman poznati su po nadimcima Barbie i Ken, a pažnju plijene gdje god da se pojave.

Marcela Iglesias američka je latino zvijezda i kraljica Hollywooda kako samu sebe naziva i koju uglavnom prate epiteti plastične ili lažne žene jer je očito pretjerala sa željom da nalikuje na lutku Barbie, koja joj je idol, iako negira bilo kakve plastične operacije.

Marcela je velik dio svog života posvetila preobrazbi u živu verziju popularne lutke, a čak se i udala za muškarca koji nalikuje na Kena imenom Steven Berman, što mu je i samome bila velika želja. U jednom od intervjua izjavila je kako je njezina opsesija barbikama počela u trenutku kada joj ju je majka odbila kupiti, a sve ostalo je prošlost.

Marcela je ovih dana snimljena sa Stevenom u trenutku kada razmjenjivanja nježnosti na jahti Miamiju, a par se toliko zanio da nisu obraćali pozornost na znatiželjne poglede. Čak ni na objektive paparazza koji su ih snimali. Marcela je nosila bikini u kojem je istaknula obline, a nosila je i blještavi nakit.

Kada je imala samo 14 godina, svoju prirodno smeđu kosu obojila je u plavo i počela je kupovati samo usku odjeću kako bi što jače naglasila figuru, a odlaska pod nož navodno se bojala. Danas njezin oblik tijela podsjeća na pješčani sat i mnogi ju optužuju da plastična i lažna, ali Marcela inzistira na tome da je u životu jedino koristila filere za usne i da je podigla stražnjicu, i to ubrizgavanjem čak 100 injekcija posebnog sredstva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🧿 Queen of Hollywood🌈🇦🇷🇺🇸 (@marcelaiglesiashollywood) on

"Moja opsjednutost barbikama započela je u vrlo ranoj dobi. Oduvijek mi se sviđalo kako izgleda i njezina glamurozna izdanja", izjavila je Marcela.

Sa Stevenom je u braku već deset godina, a nakon vjenčanja par se iz Los Angelesa preselio u Kaliforniju, gdje su dobili i dijete.

"Život u Hollywoodu više mi odgovara jer imam puno više izbora za kupnju stvari uz pomoć kojih mogu nalikovati na lutku. Ovako izgledam uz pomoć leća, perika, šminke i odjeće. Mnogo ljudi mi kaže da izgledam lažno, ali ako me osobno poznajete, vidjet ćete da je moja ljepota prirodna i da nisam plastična osoba. Bilo je trenutaka kada sam razmišljala o operaciji grudi, ali nakon nekoliko konzultacija još uvijek oklijevam u vezi s tim. Zato sam tu ideju zasad ostavila po strani", zaključila je Marcela.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 +5 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Celebrity Najpopularnija prodavačica mandarina stiže na Farmu: Proslavila se preko noći, a od dana za štandom potpuno se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene