Prava drama!

Polugola glumica razdvajala UFC borca koji je šakama navalio na njezinog dečka, evo što ga je to izbacilo iz takta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly jednim je potezom naljutio Conora McGregora na dodjeli nagrada MTV VMA i zamalo su se potukli, no razdvojila ih je Megan Fox.

Glazbenik Machine Gun Kelly zamalo se potukao s irskim UFC borcem Conorom McGregorom na dodjeli nagrada MTV VMA.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Sve se odvilo kada su pozirali fotografima na crvenom tepihu jedan blizu drugog, obojica sa svojim boljim polovicama, Kelly s glumicom Meghan Fox, a McGregor sa suprugom Dee Devlin.

McGregor je navodno Kellyja pitao za zajedničku fotografiju, no ovaj ga je odbio, što bivši UFC šampion nije najbolje prihvatio.

Krenulo je međusobno vrijeđanje, a situacija je eskalirala do te mjere da je Kelly gurnuo McGregora koji se spotaknuo i prolio svoje piće, a zatim je on to mu je ostalo u čaši zalio glazbenika.

Videa i fotografije dramatičnog trenutka s crvenog tepiha odmah su obišle svijet, a na njima se može vidjeti kako pobješnjeli McGreogr u ružičastom odijelo prijeti šakama Kellyju koji nosi crvene šljokice.

Situaciju je smirila Megan Fox koja je stala između svojeg dečka i McConnora dok su vikali jedno na drugog. Glumica se nije obazirala na to što svi vide što nosi, odnosno ne nosi ispod svoje prozirne haljine i držala ih je razdvojene dok joj u pomoć nisu priskočili i zaštitari.

Inače, McGregor trenutno hoda pomoću štapa jer se oporavlja od loma potkoljenice iz borbe s Dustinom Poirierom kojemu je nakon tog meča pred svima izvrijeđao suprugu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene