Ljubavne priče braće veslača

Samozatajne pravnice najveće su zlato naših olimpijskih prvaka, a jedan od njih sada je imao i posebnog navijača!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Braća Sinković priznali su da su im supruge Antonela i Manuela bile najveća motivacija za osvajanje zlata, a Valenta je sada bodrio i sinčić Karlo.

Braća veslači Martin i Valent Sinković na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila su zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara i ispisali povijest!

To je njihovo drugo uzastopno olimpijsko zlato nakon što su u Riju prije pet godina osvojili zlatnu medalju u dvojcu na pariće, dok su 2012. u Londonu bili srebrni u četvercu.

Ovaj put iz, zbog epidemioloških mjera, iz publike nisu mogle bodriti njihove supruge Antonela i Manuela, koje su im obojici inače najveća potpora, no unatoč razvodnjenosti, upravo su im one bila glavna motivacija za pobjedu.

"Rekao je trener Bralić: 'Ako ne želite doći kiseli ženama, onda se razveslajte.'", kazala su braća kroz smijeh u HRT-ovom prijenosu, te su obojica pozdravili supruge.

"Imam posebnog navijača", dodao je Valent pritom misleći na svojeg sinčića Karla kojeg je sa suprugom Antonelom dobio u ožujku ove godine.

Kada su se zadnji put u Hrvatsku vratili sa zlatom oko vrata, nakon što su 2018. godine postali europski prvaci u kategoriji u dvojac bez kormilara, supruge su ih u zagrebačkoj zračnoj luci dočekale poljupcima i zagrljajima, a ni dečki nisu skrivali oduševljenje što ih vide.

Valent je s bivšom tenisačicom, a sada pravnicom Antonelom u braku su od lipnja 2017. godine. Vjenčali su se u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu okruženi obitelji i prijateljima, a Valentu je vjenčani kum bio boksač Filip Hrgović.

Odvjetnicu koja je kći nekadašnjeg vaterpolista Zorana Šuška i veslača spojio je sport te su se upoznali na dodjeli nagrada Sportskih novosti, a sin Karlo njihovo je prvo dijete.

I Martin je oženio pravnicu, dvije godine mlađu Manuelu, a vjenčanje je održano 2013. godine u njezinom rodnom Sinju, gdje su se i upoznali četiri godine ranije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene