uz nju do kraja

Zvijezda svjetske hit-serije i naša kiparica imali su jednu od najljepših ljubavnih priča, a sve je prekinula tužna tragedija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavna priča Luke Peroša i Ivane Popović bila je jedna od ljepših na domaćoj sceni.

Naš glumac Luka Peroš koji je svjetsku slavu stekao serijom "La Casa de Papel" koja je postala svojevrsni fenomen, ovih se dana iz Španjolske vratio u rodnu Hrvatsku čime se pohvalio i na društvenim mrežama gdje često dijeli trenutke iz privatnog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Peros (@lukaperosofficial)

Pogledaj i ovo showbuzz Baš su zgodni! Bojana Gregorić Vejzović pohvalila se fotkom sa zvijezdom hit-serije koja je zaludjela cijeli svijet!

Luka danas živi i radi u Španjolskoj, a prije nego je odlučio ostvariti inozemnu karijeru i otići iz Hrvatske, davnih je godina pažnju plijenio vezom s našom pokojnom kiparicom i dizajnericom Ivanom Popović koja je preminula od posljedica raka dojke kada je imala samo 49 godina.

Luka i Ivana su bili u vezi tri godine, nakon čega su se zaručili i 2004. godine dobili kćer Avu, a prekinuli su tri godine kasnije. Unatoč tome ostali su dobri prijatelji i Luka je uz bivšu zaručnicu bio i kada joj je 15 godina kasnije bio dijagnosticiran tumor dojke, od čijih je posljedica nažalost preminula 2016. godine.

Glumac je na njezinom posljednjem ispraćaju održao emotivan govor u kojem ju je nazvao svojom prijateljicom, majkom, ljubavnicom, ratnikom ljepote, vizionarom, revolucionarom, umjetnicom par excellence, buntovnicom, koja nikada neće biti zaboravljena, a na što je malo tko uspio suspregnuti suze.

Luka je danas u braku s Brazilkom Paulom Feferbaums kojom živi u Madridu i s kojom ima sina, s njima živi i kćer Ava koju je dobio s Ivanom, a često ih posjećuje i Ivanina kćer iz prvog braka Luna Bizovičar. 

 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Suprug kavalir je brani od zlobnih komentara, a prijatelji su im bez srama ponudili nešto čemu se nisu nadali: "Bili smo protiv toga"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene