Inspiracija mnogima

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših, a nakon njegove smrti zavjetovala se da više nikad neće pred oltar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Bowie i Iman Abdulmajid upoznali su se 1990., a vjenčali su se dvije godine kasnije. Njihova ljubavna priča inspiracija je mnogima, a Iman je istaknula kako nakon njegove smrti više nikada neće pred oltar.

Bivša manekenka Iman Abdulmajid prije nekoliko dana je otvorila svoje srce te je progovorila o ljubavi s pokojnim suprugom, legendarnim Davidom Bowiejem. Istaknula je kako je on bio jedini muškarac za nju te je njihov život bio običan, unatoč njegovoj planetarnoj slavi.

Pogledaj i ovo Iman Abdulmajid Dugo je nismo vidjeli Malo tko vjeruje da ova ljepotica ima 67 godina, evo zašto se svi dive njezinoj ljepoti koja ne blijedi!

"David je u našim srcima svakoga dana. Znate, on je bio moja prava ljubav. Kćer me jednom prilikom pitala hoću li se ikada više udavati i odmah sam joj rekla da neću nikada", rekla je Iman u jednom od rijetkih intervjua prije nekoliko dana.

"Naš brak je bio običan. David je bio veoma smiješan i topao čovjek, pravi džentlmen. Svi pričaju da je bio futurističan, ali nije. Imala sam s njim predivan, svakodnevni život koji ne bih zamijenila ni za što. Živjeli smo u New Yorku, odlazili smo po kćer u školu, šetali smo često. Žao mi je što nismo imali više vremena", ispričala je.

David Bowie i Iman su se upoznali 1990. godine na jednom tulumu. Iman se taman umirovila od modnih pista, a upoznao ih je njezin frizer. Za Bowieja, to je bila ljubav na prvi pogled. "Odmah me privukla i znao sam da je to zauvijek", ispričao je kasnije u intervjuu legendarni glazbenik. "Nisam mogao spavati uoči našeg prvog spoja. Znao sam da će mi biti žena. Nikada prije nisam bio toliko strastven oko nekoga", priznao je Bowie.

Prvi put u javnosti zajedno su se pojavili u studenom 1990. godine, no manekenka je u to vrijeme bila sumnjičava zbog veze s rock-zvijezdom. "Nisam htjela biti u vezi s Davidom Bowiejem jer se nisam u njega zaljubila. Zaljubila sam se u Davida Jonesa, i tako je bilo", govorila je kasnije. Glazbenik je kleknuo u Parizu, a vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Švicarskoj 24. travnja 1992. godine. Oboje su i prije bili u braku, no to im nikada nije bila prepreka u ljubavi.

Do kraja Bowiejevog života bili su privatni što se njihove ljubavi tiče. Zajedno su bili na brojnim svečanostima i tulumima, no javno nikada nisu previše pričali o svom suživotu. Godine 2000. dobili su kčer Alexandriju, a Iman je rekla kako ih je ona zbližila još više. Odlazili su na zajednička putovanja, a uvijek su se držali izvan radara medija.

"Mogli biste pomisliti da je brak rock-zvijezde i menekenke najbolja stvar na svijetu. Zaista to i jest", rekao je Bowie medijima u nekoliko navrata. Iako se činilo kako je tom rečenicom najavio da će medijima davati "mesa" cijeli njihov brak, bilo je upravo suprotno, a toga se drži i njegova udovica i pet godina nakon smrti. Sve što su u javnost govorili bila je činjenica da se vole zauvijek. Njihova ljubavna priča uzor je mnogima diljem svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene