Znaju se 10 godina

Raskinula je zaruke s tajanstvenim muškarcem pa rekla da 32 godine starijem milijarderu, velika razlika nimalo joj ne smeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema pisanju britanskih medija zaručili su se Ampika Pickston i David Sullivan.

Bivša zvijezda reality showa "Real Housewives of Cheshire", 40-godišnja Ampika Pickston zaručila se za 72-godišnjeg milijardera i šefa West Hama, te bivšeg vlasnika Daily Maila i Sunday Sporta, Davida Sullivana.

Prema pisanju The Suna David, čije se bogatstvo procjenjuje na 1,2 milijarde funti, zaprosio je 32 godine mlađu Ampiku na njezin rođendan još u srpnju, a zanimljivo je da su bili bliski prijatelji posljednjih 10 godina.

"Postoji velika razlika u godinama, ali oni su zaljubljeni. Tajili su sve zbog poštovanja prema djeci i bivšim partnerima, no ne mogu se zauvijek skrivati. David ju je zaprosio prstenom od 11 i pol karata, sa smaragdom. Odmah je pristala", izjavio je njima blizak izvor, no oni se još nisu javno o tome oglasili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ampika Pickston (@ampikapickston1)

David je prije Ampike bio 25 godina u vezi s bivšom pornozvijezdom Emmom Benton-Hughes, a nedavno ju je postavio na mjesto potpredsjednice West Hama.

Ampika je prethodno, pak, bila zaručena za tajanstvenog muškarca s kojim je bila u burnoj romansi, ali njegov identitet nikada nije otkrila, a raskinuli su 2018. godine.

"Što se tiče osobnosti, mislim da smo savršen par. Nasmijava me i mislim da želimo iste stvari", govorila je svojevremeno.

Iza nje je i propali brak s milijarderom Markom Pickstonom, s kojim je dobila i sina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene