uređivali su ga 7 godina

Pogledajte 40 milijuna dolara vrijedan dom Kim i Kanyea kojeg se nijedno ne želi odreći, a nekima je bio prebizaran!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kuća Kim Kardashian i Kanyea Westa glavna je tema brakorazvodnih pregovora jer je se nitko ne želi odreći.

Uskoro bivši supružnici Kim Kardashian i Kanye West uložili su vrtoglavih 20 milijuna dolara tijekom posljednjih sedam godina u obnovu i stvaranje savršene obiteljske oaze, čija je vrijednost danas dvostruko veća. Na luksuzno, ali minimalističko zdanje u Calabasasu posebno je bio ponosan Kanye, koji ga je jednom prilikom usporedio s vrstom futurističkog samostana. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Upravo je ono u središtu brakorazvodnih pregovora i dogovora, nakon što su uložili velike novčane iznose u njegovu renovaciju koja je trajala gotovo sedam godina pa je par živio s Kiminom majkom Kris Jenner. Nakon što su im ključevi ponovno predani u ruke i nakon što su pokazali unutrašnjost svog novog doma, javnost je jednostavno ostala bez teksta.

U cijeloj unutrašnjosti kuće prevladavaju svijetle nijanse, a pod, strop i zidovi obloženi su gipsom i na njima se ne nalazi niti jedan ukras. U dnevnoj sobi od namještaja se nalazi samo kameni stol i nekoliko stolaca, također u svijetlim nijansama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

"Nismo razgovarali uopće o ukrasima i unutrašnjem uređenju, već o nekoj vrsti filozofije i načinu na koji živimo i kako ćemo živjeti u budućnosti. Dali smo kući jedan pročišćeni ton i neprestano smo se vodili mišlju i idejom da sve mora biti čisto", otkrio je belgijski dizajner Axel Vervoordt, koji je bio glavni i odgovorni, u intervjuu za časopis Architectural Digest.

Kim je jednom rekla kako se i njoj i Kanyeu sviđaju neutralne boje, što kuća najbolje dokazuje. Međutim, otkrila je i kako je morala dobro provjeriti sve njegove ideje o uređenju i morala ga uvjeriti da im u kući trebaju ladice za stvari.

Par se u više navrata bio našao na meti kritika da kuća nije prikladna za djecu, no Kim je rekla da su hodnici i sobe dovoljno veliki da se mogu igrati i voziti na svojim igračkama te da su stolovi dovoljno niski da se mogu igrati i na njima. Uz to imali su igraonicu na dva kata u sklopu kuće koju su ipak dali urediti u više boja.

Uz kuću se nalazi i veliki bazen, koji je Kim bio omiljeni dio cijele kuće, unatoč tome što je tvrdila da ga nije isprobala ni nakon nekoliko mjeseci nakon što se uselili u kuću.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene