uređivali su ga 7 godina

Pogledajte 40 milijuna dolara vrijedan dom Kim i Kanyea kojeg se nijedno ne želi odreći, a nekima je bio prebizaran!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kuća Kim Kardashian i Kanyea Westa glavna je tema brakorazvodnih pregovora jer je se nitko ne želi odreći.

Uskoro bivši supružnici Kim Kardashian i Kanye West uložili su vrtoglavih 20 milijuna dolara tijekom posljednjih sedam godina u obnovu i stvaranje savršene obiteljske oaze, čija je vrijednost danas dvostruko veća. Na luksuzno, ali minimalističko zdanje u Calabasasu posebno je bio ponosan Kanye, koji ga je jednom prilikom usporedio s vrstom futurističkog samostana. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Upravo je ono u središtu brakorazvodnih pregovora i dogovora, nakon što su uložili velike novčane iznose u njegovu renovaciju koja je trajala gotovo sedam godina pa je par živio s Kiminom majkom Kris Jenner. Nakon što su im ključevi ponovno predani u ruke i nakon što su pokazali unutrašnjost svog novog doma, javnost je jednostavno ostala bez teksta.

U cijeloj unutrašnjosti kuće prevladavaju svijetle nijanse, a pod, strop i zidovi obloženi su gipsom i na njima se ne nalazi niti jedan ukras. U dnevnoj sobi od namještaja se nalazi samo kameni stol i nekoliko stolaca, također u svijetlim nijansama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

"Nismo razgovarali uopće o ukrasima i unutrašnjem uređenju, već o nekoj vrsti filozofije i načinu na koji živimo i kako ćemo živjeti u budućnosti. Dali smo kući jedan pročišćeni ton i neprestano smo se vodili mišlju i idejom da sve mora biti čisto", otkrio je belgijski dizajner Axel Vervoordt, koji je bio glavni i odgovorni, u intervjuu za časopis Architectural Digest.

Kim je jednom rekla kako se i njoj i Kanyeu sviđaju neutralne boje, što kuća najbolje dokazuje. Međutim, otkrila je i kako je morala dobro provjeriti sve njegove ideje o uređenju i morala ga uvjeriti da im u kući trebaju ladice za stvari.

Par se u više navrata bio našao na meti kritika da kuća nije prikladna za djecu, no Kim je rekla da su hodnici i sobe dovoljno veliki da se mogu igrati i voziti na svojim igračkama te da su stolovi dovoljno niski da se mogu igrati i na njima. Uz to imali su igraonicu na dva kata u sklopu kuće koju su ipak dali urediti u više boja.

Uz kuću se nalazi i veliki bazen, koji je Kim bio omiljeni dio cijele kuće, unatoč tome što je tvrdila da ga nije isprobala ni nakon nekoliko mjeseci nakon što se uselili u kuću.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene