Hoće li se usuditi?

Kraljica Elizabeta i ostali članovi kraljevske obitelji sve više strahuju od novog Harryjevog poteza, evo što im to točno priprema!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry ove bi godine trebao izdati svoju knjigu u kojoj je obećao iznijeti pravu i točnu istinu o svom životu, a članovi njegove obitelji u strahu su od tvrdnji koje će u njoj biti izrečene.

Prema pisanju stranih medija princ Harry bi ove godine trebao objaviti svoje željno iščekivane memoare, a jedan od kraljevskih stručnjaka vjeruje da bi zbog promidžbe on i Meghan Markle mogli iznijeti neke nove šokantne tvrdnje o vremenu koje su proveli u kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta Tome se nije nadala Meghan Markle usudila se odbiti važan kraljičin savjet, evo što joj je oštro odgovorila kada joj je ponudila pomoć

Sljedećih 12 mjeseci članovi britanske kraljevske obitelji bit će poprilično zaposleni i to ne samo zato što će kraljica slaviti svoj platinasti jubilej, već će ova godina biti ključna za princa Harryja, koji će objaviti pravu istinu o svom životu. 

Vijest da će objaviti knjigu, navodno je izazvala ogroman strah među članovima kraljevske obitelji, no datum njezinog izlaska još nije objavljen i nije potvrđeno što će točno biti u knjizi.

No, prema pisanju Mirrora nagađa se da bi mogla govoriti o odnosu između Harryja i njegovog oca princa Charlesa i brata princa Williama, o tome kako je napustio kraljevsku obitelj i o navodnom rasistu s dvora.

A prema kraljevskoj stručnjakinji Katie Nicholl, Harry i Meghan planirati otkriti još nekoliko sočnih detalja koji bi mogli izazvati dodatnu napetost u obitelji.

“Knjiga će bez sumnje biti puna intimnijih i šokantnijih otkrića jer Harry ne bi dobio nekoliko milijuna funti predujma bez obećanja nekih sočnih detalja. Mislim da će Harry i Meghan imati pomno osmišljenu promidžbu, koju će voditi nekoliko mjeseci prije objave knjige. Pojavit će se još novih šokantnih tvrdnji, možda i najvećih dosad. Sigurna sam da je kraljica jako zabrinuta zbog toga i da članovi kraljevske obitelji moraju biti spremni na sve", izjavila je Katie za časopis Closer.

Harry je svoju knjigu najavio još prošle godine i pritom je obećao da će to biti istinit i potpuno točan prikaz njegovog života.

"Ne pišem ovo kao princ kakav sam rođen, već kao čovjek kakav sam postao. Nosio sam mnogo šešira tijekom godina, doslovno i figurativno, i nadam se da ću pričajući svoju priču, kroz uspone i padove, greške i naučene lekcije, pokazati da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo", izjavio je tada.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić i more Luka Nižetić - 2 +0 Luka Nižetić Celebrity Prezgodni Luka Nižetić nevjerojatnim prizorima sve ostavio u čudu, reagirale su i poznate dame: "Ti si naš Apolon"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene