Je li dorasla tome?

Pred Kate Middleton je nova uloga za koju kažu da je i više nego savršena, a time zauzima mjesto važnog člana obitelji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton preuzima važnu ulogu u kraljevskoj obitelji i to onu koju je tijekom života nosio princ Philip, koji se uvijek trudio održati sve na okupu.

Vojvotkinja Kate Middleton preuzima mjesto i važnu ulogu nedavno preminulog princa Philipa, njezin zadatak će biti održati obitelj na okupu, popularno zvanu "The Firm" i dati sve od sebe da u tome uspije, tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William To ih je baš pogodilo Kate i William shrvani su i potreseni najviše zbog jedne stvari, a zna se i kada planiraju objaviti novu fotografiju?

U intervjuu za 60 Minutes urednica Vanity Faira Katie Nichol izjavila je kako je 39-godišnja Kate postala najcijenjenija osoba u obitelji i da je savršena za dobar PR i prikazivanje dobre slike javnosti u teškim vremenima.

"Kraljevska obitelj je svjesna da u njoj leži važna i ključna uloga, zato ju guraju u središte zbivanja. Smatram da ona ima ulogu poveznice i da pomaže u rješavanju obiteljskih problema na isti način na koji je to radio vojvoda od Edinburgha. On je bio glava obitelji, patrijarh. I sada vidim da Kate preuzima njegovu ulogu i pokušava stvari održati na okupu", objasnila je Katie.

Iza kraljevske obitelji je teška godina, izgubili su princa Philipa, suočili su se s navodima o prijateljstvu princa Andrewa i milijardera i pedofila Jeffreyja Epsteina koji si je u zatvoru oduzeo život, a princ Harry i Meghan Markle su ih zasuli nizom ozbiljnih optužbi.

Katie se dotakla i teme nasljedstva krune i pitanja hoće li princ Charles i Camilla Parker Bowles biti preskočeni, odnosno hoće li kruna nakon kraljice Elizabete pripasti odmah njegovu sinu Williamu i Kate.

"Mnogi ljudi misle da bi to bio logičniji potez, da se jedna generacija preskoči i da William i Kate budu odmah proglašeni kraljem i kraljicom", otkrila je i dodala kako postoji mogućnost da se pokažu popularnijim od Charlesa i Camille, ali da da je ta mogućnost ipak jako malo vjerojatna.

"Ideja kršenja ustava i nečega na čemu se temelji kraljevska obitelj vjerojatno se neće ostvariti, iako su William i Kate savršen odabir za dobar PR. Imali smo priliku vidjeti već koliko su pouzdani. Kate se za osobu koja nije rođena na dvoru nevjerojatno dobro snalazi u svojoj ulozi, ne može pogriješiti u ničemu", zaključila je stručnjakinja.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Celebrity I s 40 godina izgleda senzacionalno baš kao i na početku karijere, novi dečko ne ispušta je iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene