Uzavrela atmosfera

Vježbanje nikako ne voli, ali ipak se nagovori, a rezultat upornosti onda rado pokaže u ovakvim izdanjima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessie James Decker uhvaćena je u razmjenjivanju strasti sa suprugom Ericom Deckerom, s kojim se odmara u Meksiku.

Pjevačica i reality zvijezda Jessie James Decker uhvaćena je u trenutku razmjenjivanja nježnosti sa svojim suprugom, bivšim nogometašem Ericom Deckerom.

Par se trenutačno nalazi na odmoru u Cabo San Lucasu, a čini se kako su si stvarno dali oduška dok njihovo troje djece nije u blizini. 31-godišnja Jessie pokazala je da se i nakon tri trudnoće može pohvaliti top-formom, kao i obline koje su dolazile od izražaja u bikiniju s tangicama.

Jessie ne krije da svoj izgled može zahvaliti strogim dijetama, vježba četiri puta tjedno, a to se sve sudeći prema njezinim najnovijim fotografijama itekako isplati, iako ne voli vježbati.

"Bit ću iskrena. Mrzim vježbati. Jedna sam od onih koje odbrojavaju sate i zadnje sekunde do kraja treninga. Voljela bih uživati, da sam ovisna o vježbanju, ali jednostavno nisam", priznala je u jednom od intervjua krajem prošle godine.

Za Erica se udala 2013. godine, a 2014. rodila im se prva kćer Vivianne Rose. Godinu dana kasnije dobili su Erica II., a 2018. godine Forresta Bradleyja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie James Decker (@jessiejamesdecker)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina +0 Severina Celebrity Severina uputila podršku Bidenu, a za to je smislila savršen način koji sigurno neće proći nezamijećeno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene