Realan prikaz

Najnovije paparazzo fotke nisu baš slične onoj koju je objavila na Instagramu, nesavršenosti koje skriva jasno se vide

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez se na društvenim mrežama trudi sakriti sve svoje sitne nepravilnosti, ali one do izražaja dolaze na fotografijama koje su snimili paparazzi dok je uživala na egzotičnom otočju.

Fotografije pjevačice i glumice Jennifer Lopez s egzotičnog otočja Turks i Caicos podigle su jako puno prašine ovih dana, naročito one koje su snimili paparazzi dok je ona bezbrižno uživala na plaži.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Jedna od njih je fotografija u zelenom badiću, kakvu je i sama objavila na svom Instagramu, međutim razlika između njih je itekako vidljiva. 51-godišnja Jennifer očito je onu za društvene mreže poprilično uredila, ali celulit i opuštenu kožu na onima koje su paparazzi snimili nije mogla nikako izbrisati i  sada se ta razlika jasno vidi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

No njezinoj se formi i tijelu unatoč tome dive milijuni obožavatelja diljem svijeta, a pogotovo nakon što je objavila dugo najavljivani glazbeni video za pjesmu "In the Morning" u kojem se pojavljuje u potpunosti gola. Spot traje tri minute, a Jennifer u njemu između ostalog vješto skriva svoja strateška mjesta, kako ipak ne bi previše toga pokazala milijunima obožavateljima.

To joj nije bio prvi put da se razgolitila pred kamerama, ali mnogi se pitaju je li stvarno moguće da tako dobro izgleda u svojim godinama. Ona tvrdi da iza svega stoji mnogo odricanja i svakodnevnog vježbanja, a ako se nađe tu i tamo koja sitna nepravilnost, nema fotošopa koji to ne može riješiti. No unatoč tome Jenniferin strogi režim izaziva divljenje, i to sasvim opravdano.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Noel Gallagher (Foto: Getty) +0 Noel Gallagher (Foto: Getty) Celebrity Tek joj je 20 godina, a već niže golišave fotke na Instagramu, što će reći slavni tata na to?

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput o imenima za dijete - 4 +0 Maja Šuput o imenima za dijete - 5 Celebrity Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene