Za očekivati?

Mislilo se da će ostati u dobrim odnosima, ali posljednjim je potezom jasno dala do znanja ga u potpunosti želi izbrisati iz života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez izbrisala je svog bvišeg Alexa Rodrigueza s društvenih mreža, dok se on ne prestaje zabavljati i tulumariti s nepoznatim ženama.

Čini se da Jennifer Lopez nikada nije bila sretnija u životu otkako je ponovno zajedno s Benom Affleckom, sada je poduzela sve kako bi izbrisala i najmanji trag svog bivšeg zaručnikaAlexa Rodrigueza iz života za sva vremena.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

52-godišnja pjevačica i glumica tako je izbrisala sve njihove zajedničke fotografije i objave s društvenih mreža koje su ju s Alexom povezivale, a sada ga je i prestala pratiti na Instagramu. To naravno nije promaklo njezinim pratiteljima koji su primijetili kako je Alex ispario s njezinih društvenih mreža.

Nestale su sve fotografije, među posljednjima i ona snimljena ispred zgrade Kapitola u Washingtonu za vrijeme inauguracije predsjednika SAD-a Joe Bidena. To je ujedno bila i njihova zadnja zajednička fotografija na njezinu profilu, nakon koje je objavljivala one na kojima je pozirala sama.

Jennifer i Alex upoznali su se još 2005. godine, ali vezu su započeli tek 2017. godine. Nakon nešto više od dvije godine par se zaručio, no zbog pandemije koronavirusa bili su prisiljeni odgoditi vjenčanje na neko vrijeme. No počelo je biti jasno kako od toga uopće neće biti ništa kada se u proljeće ove godine počelo šuškati o njegovoj nevjeri i aferama, pa je uskoro slijedio i prekid.

Jennifer je utjehu pronašla u bivšem zaručniku Benu Afflecku, dok se Alex zabavlja i tulumari s različitim ženama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, a onda je poželjela ukloniti grudi i postati muževnija, danas se hvali postignutim rezultatima i golišavim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene